• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par "Phare" Korupcijas novēršanas projekta noslēgumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.10.2001., Nr. 139 https://www.vestnesis.lv/ta/id/54334

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente:
- tiekoties ar Eiropas rekonstrukcijas un attīstības bankas prezidentu
- tiekoties ar Lielbritānijas aizsardzības akadēmijas pārstāvjiem
- tiekoties ar Eiropas raidorganizāciju apvienības prezidentu

Vēl šajā numurā

02.10.2001., Nr. 139

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par “Phare” Korupcijas novēršanas projekta noslēgumu

Eiropas Savienības “Phare” Korupcijas novēršanas projekts vakar, 1. oktobrī, rīkoja projekta noslēguma preses konferenci par darbības rezultātiem.

Pasākumā piedalījās Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane, ES “Phare” projekta vadība un eksperti, kā arī Eiropas Komisijas delegācijas pārstāvji.

Šis bija pirmais Eiropas Savienības “Phare” projekts Viduseiropā un Austrumeiropā, lai sekmētu korupcijas novēršanu. “Phare” projekta darbības rezultātā tehnisko un informatīvo palīdzību saņēma policija, prokuratūra, tiesas, muita, Valsts ieņēmumu dienests, Policijas akadēmija, Valsts administrācijas skola, Korupcijas novēršanas padomes sekretariāts, kā arī sabiedrība par atklātību “Delna”, masu mediji un sabiedrisko attiecību organizācijas.

Ārvalstu un vietējie eksperti projekta laikā likumdošanas jomā sagatavoja vairāk nekā 100 atzinumu, komentāru, viedokļu, pārskatu, juridisko ierosinājumu, juridiska rakstura iniciatīvu, kas nodotas Korupcijas novēršanas padomes sekretariātam un projekta saņēmējinstitūcijām. ES “Phare” projekta ietvaros saagatavotas profesionālās apmācības programmas un materiāli, kā arī īstenoti sabiedrības informēšanas pasākumi.

Projekta noslēguma pasākumā tika prezentēta arī korupcijas novēršanas tēmai veltīta interneta mājaslapa. Šo mājaslapu finansiāli atbalstījis “Phare” projekts, un paredzēts, ka turpmāk tā darbosies kā visaptverošs aktuālās informācijas nesējs par korupcijas tēmām. Mājaslapā darbosies arī interaktīvās iesaistīšanās iespējas — diskusijas, atsauksmes un iespēja rast atbildes uz interesējošiem jautājumiem. Mājaslapas uzturēšanu un aktualizēšanu veiks Korupcijas novēršanas padomes sekretariāts.

Ivars Indāns, ES “Phare” projekta eksperts

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!