• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidentes darba vizīti Bulgārijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.10.2001., Nr. 141 https://www.vestnesis.lv/ta/id/54409

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jaunā Norvēģijas vēstnieka vizīti Saeimā

Vēl šajā numurā

04.10.2001., Nr. 141

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts prezidentes darba vizīti Bulgārijā

Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga šodien, 4. oktobrī, dosies uz Bulgāriju, lai Sofijā piedalītos sanāksmē “Jauno demokrātiju ieguldījums eiroatlantiskajā drošībā”. Paredzēts, ka Sofijas sanāksmē piedalīsies NATO kandidātvalstu prezidenti, kā arī augstas NATO amatpersonas un plaši pazīstami nevalstisko organizāciju pārstāvji.

Drīz pēc ierašanās Bulgārijas galvaspilsētā Latvijas Valsts prezidente piedalīsies Bulgārijas prezidenta Petara Stojanova rīkotajā pieņemšanā valstu vadītājiem Bulgārijas Nacionālajā vēstures muzejā. Sanāksmi “Jauno demokrātiju ieguldījums eiroatlantiskajā drošībā” piektdien atklās Bulgārijas prezidents, un pirmā sēde būs veltīta jaunajiem draudiem, kā arī solidaritātes un drošības jautājumiem. Latvijas Valsts prezidentes uzruna “Eiropa 2002. Dalot atbildību” ieplānota otrajā sēdē piektdien, šajā sēdē tiks spriests par valstu kopīgās atbildības problēmām. Sanāksmes trešā, beidzamā, sēde būs veltīta globālo draudu, vietējo konfliktu novēršanai un kolektīvās drošības nostiprināšanai.

Piektdienas vakarā V. Vīķe–Freiberga atgriezīsies Rīgā.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!