• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par informācijas dienu Holandē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.10.2001., Nr. 144 https://www.vestnesis.lv/ta/id/54593

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētāja biedrs:
- tiekoties ar Eiropas Padomes ģenerālsekretāru

Vēl šajā numurā

10.10.2001., Nr. 144

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par informācijas dienu Holandē

12. oktobrī Latvijas Ārlietu ministrija un Latvijas vēstniecība Somijā ar Eiropas Komisijas Somijā atbalstu rīko Latvijas kā Eiropas Savienības (ES) kandidātvalsts informācijas dienu ar mērķi popularizēt Latviju kā izdevīgu Somijas partneri pēc iestāšanās ES.

Pasākuma ietvaros Latvijas ārlietu ministrs Indulis Bērziņš nolasīs lekciju par Latvijas un Somijas attiecībām un to perspektīvām. No Somijas puses uzstāsies Eiropas Parlamenta locekle un Somijas sociāldemokrātiskās partijas ģenerālsekretāre Ulpo Īvari.

Ārlietu ministrija ir sagatavojusi informatīvos bukletus un nelielu izstādi par Latvijas un Somijas divpusējām attiecībām somu valodā. Interesenti varēs iepazīties ar Latvijas labākajām interneta mājaslapām. Prezentācijas laikā paredzēts iepazīstināt ar Latvijas institūta jaunākajiem izdevumiem un videomateriālu par Latviju. Tiks demonstrēts arī materiāls par Rīgas 800. jubilejas norisēm.

Informatīvās dienas ietvaros paredzētas atklātas debates, kuras rīko Latvijas vēstniecība Somijā, Eiropas Komisijas (EK) delegācija Somijā un Eiropas Parlamenta Informācijas birojs Somijā.

Pasākumu aicināti apmeklēt ES dalībvalstu un kandidātvalstu diplomāti, Eiropas Parlamenta locekļi, ministriju un valdības ierēdņi, kuri nodarbojas ar ES jautājumiem, politiķi, kā arī nevalstisko organizāciju, masu mediju un akadēmisko aprindu pārstāvji.

Latvija ir pirmā valsts, kura rīko šādu informācijas dienu kopā ar EK delegāciju Somijā. Paredzēts, ka šādi pasākumi notiks arī citām ES kandidātvalstīm.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!