• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas iekšlietu ministra darba vizīti Briselē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.10.2001., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/ta/id/54702

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

16.10.2001., Nr. 147

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas iekšlietu ministra darba vizīti Briselē

Vakar, 15. oktobrī, iekšlietu ministrs Mareks Segliņš devās uz Briseli, lai 16. un 17. oktobrī piedalītos Eiropas konferencē par migrācijas jautājumiem. Sanāksmē tiks apspriesta Eiropas Savienības valstu un kandidātvalstu kopējā ekonomiskās migrācijas politika.

Briselē M. Segliņš parakstīs Latvijas Republikas valdības un Beļģijas Karalistes valdības līgumu “Par sadarbību policijas jomā”. Šis dokuments tapis, lai veicinātu abu valstu sadarbību, ņemot vērā kopējo vēlēšanos nostiprināt savstarpējo policijas sadarbību.

Līgums paredz abu valstu sadarbību jautājumos, kas skar organizētās noziedzības novēršanu un apkarošanu tādās jomās kā noziedzīgi nodarījumi pret personas dzīvību un veselību; noziedzīgi nodarījumi, kas saistīti ar narkotisko, psihotropo vielu un prekursoru ražošanu un nelegālo tirdzniecību; sutenerisms, cilvēku tirdzniecība un bērnu seksuālā ekspluatācija; izspiešana; šaujamieroču, munīcijas, sprāgstvielu, radioaktīvo vielu un citu bīstamu vielu zādzības un nelegālā tirdzniecība; maksāšanas līdzekļu, čeku un vērtspapīru viltošana; noziedzīgi nodarījumi saistībā ar komerciālo un finansiālo apmaiņu; noziedzīgi nodarījumi pret īpašumiem, tai skaitā mākslas darbu un vēsturisko objektu zādzības un nelegālā tirdzniecība; noziedzīgi nodarījumi pret vidi; automašīnu zādzības un nelegālā tirdzniecība; noziedzīgi iegūto līdzekļu legalizācija un noziedzīgie nodarījumi saistībā ar terorismu.

Līgumā īpaša sadaļa veltīta arī personu datu aizsardzībai.

Līgums nosaka, ka līgumslēdzējas puses sniedz viena otrai savstarpēju palīdzību un garantē ciešu un pastāvīgu sadarbību. Tās apmainās ar visiem noderīgiem un būtiskiem datiem, kā arī pieredzi visās ar šo līgumu saistītās jomās.

Iekšlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!