• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mantojumu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2001., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/54855

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

19.10.2001., Nr. 150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MANTOJUMU ZIŅAS

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar 2001.gada 11.jūnijā mirušā LINARDA ZĀLĪTES, atstāto mantojumu. Visus, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir tiesības uz minēto mantojumu, uzaicinām pieteikties tiesā līdz 2001.gada 25.novembrim. Minētajā termiņā nepieteiktās tiesības un prasības likumā noteiktajā kārtībā tiks dzēstas.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VIKTORA BIČKOVA, dzim.1944.gadā, dzīv. Rīgā, Jaunrozes ielā 2/4, korp.2-15, miruša 2001.gada 5.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALEKSANDRA ŽUKA, dzim.1936.gadā, dzīv. Rīgā, Dzelzavas ielā 76/4-5, miruša 2001.gada 12.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar PAUĻA ALEKSANDROVIČA, dzim.1937.gadā, dzīv. Rīgā, Ieriķu ielā 60-64, miruša 2001.gada 31.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Jūrmalas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar KĀRĻA ELFERTA, p.k.1710XX-XXXXX, dzim.1916.gada 17.oktobrī Latvijā, Rīgas raj., dzīv. Olgas ielā 38, Jūrmalā, miruša 2001.gada 16.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, lūdzu pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar KNUTA ALSBERGA, dzim.1941.gadā, dzīv. Rīgā, Riekstu ielā 12-35, miruša 2000.gada 29.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar JEZUPA SIDARA, dzim.1922.gada 4.martā, dzīv. Daugavpils rajona Tabores pagasta Tabores c., Miera ielā 2, miruša 2000.gada 26.jūlijā, atsāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādi kādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar LIDIJAS LONIJAS RUŅENIECES, dzim.1923.gada 30.aprīlī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties viena mēneša laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas mantojuma lieta sakarā ar MARTAS REINES, mirušas 2001.gada 26.februārī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties četru mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

2001.gada 3.janvārī miris KĀRLIS PIEKUSS, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Pulkveža O.Kalpaka ielā 35-74. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar AUSMAS REIMANES, dzim.1933.gada 4.jūnijā, mirušas 2000.gada 29.septembrī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Jelgavas tiesa paziņo, ka 2001.gada 19.novembrī pulksten 10.30 Jelgavā, Dambja ielā 12, 1.stāvā, 3.kabinetā, tiks izskatīta civillieta Ilvas Jermacānes pieteikumā par apstiprināšanu mantojuma tiesības. Uzaicinām ieinteresēto personu GUNTARU BRINKUS ierasties uz tiesas sēdi. Neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez ieinteresētās personas klātbūtnes.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JURA OŠA, dzim.1959.gadā, dzīv. Ventspilī, Celtnieku ielā 3-39, miruša 2001.gada 10.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ĻEVA JABLONKO, dzim.1911.gadā, dzīv. Ventspilī, Vasarnīcu ielā 16-3, miruša 2000.gada 20.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā mēneša laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VLADIMIRA LOGINOVA, dzim.1945.gadā, dzīv. Ventspilī, Lidotāju ielā 13-7, miruša 2000.gada 19.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā līdz 2001.gada 19.decembrim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANTONA PUTNIŅA, dzim.1927.gadā, dzīv. Ventspils rajona Ziru pagasta “Birzniekos”, miruša 2000.gada 15.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā līdz 2001.gada 15.decembrim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar mirušā OSKARA DINVIETA, dzim.1924.gada 1.jūnijā, miruša 1992.gada 31.jūlijā, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas mantojuma lieta sakarā ar IMANTA ZAĶA, miruša 1997.gada 17.septembrī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēneša laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ŽAŅA ARVĪDA BAHMAŅA, dzim.1938.gada 17.jūlijā, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties mēneša laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas mantojuma lieta sakarā ar AGRA FRICKOPA, miruša 2001.gada 9.augustā, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties četru mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Balvu rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar ANASTASIJAS KUZMINAS, dzim.1919.gada 17.septembrī, dzīv. Balvos, Mazā ielā 6, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās tiesā triju mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MARIJAS HAIRUĻINAS, dzim.1923.gada 5.jūlijā, dzīv. Daugavpils rajona Kalkūnes pagasta Kalkūnes ielā 16-50, mirušas 2001.gada 10.septembrī, atstāto mantojumu. Personām, kam ir prasības vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās Daugavpils tiesā trīs mēnešu laikā. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar APOLONIJAS VOICAS, dzim.1925.gada 25.janvārī dzīv. Daugavpils rajona Kalkūnes pagasta “Kūlišos”, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādi kādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar MIHAILA TOMAŠEVIČA, dzim.1965.gada 4.decembrī, dzīv. Daugavpilī, Grodņas ielā 108-2, miruša 2000.gada 12.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādi kādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VASILIJA IVANOVA, dzim.1925.gadā, dzīv. Ventspilī, Siguldas ielā 22-20, miruša 2001.gada 18.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALVĪNES GALIŅAS, mirušas 2001.gada 8.jūnijā, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties četru mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Siguldas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar OJĀRA DZELZGALVJA, dzīv. Saulkrastos, Skolas ielā 4a-2, miruša 2001.gada 9.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, kreditoriem, legatārijiem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 15.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Balvu rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar JĀŅA GARĀ, dzim.1915.gada 16.martā, dzīv. Balvos, Partizānu ielā 35, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās tiesā triju mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas mantojuma lieta sakarā arGUNTA VAŽAS, miruša 1998.gada 10.septembrī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas mantojuma lieta sakarā ar VOLDA VIŠKINTA, miruša 2000.gada 8.aprīlī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Balvu rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar DZIDRAS SPRUDZĀNES, dzim.1933.gada 18.janvārī, dzīv. Balvos, Pilsoņu ielā 21-1, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās tiesā triju mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ARKĀDIJA VEDERŅIKOVA, dzim.1917.gadā, dzīv. Rīgā, Kurzemes prospektā 6/8-79, miruša 2001.gada 23.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā divu mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2001.gada 15.februārī miris ARNOLDS ŽUREVICS, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavas rajonā, Sidrabenes pagastā, “Līčos”. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar NIKOLAJA SUBBOTENKO, dzim.1919.gadā, dzīv. Rīgā, Baltezera ielā 4-65, miruša 2001.gada 20.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Siguldas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar LEOPOLDA GŪTMAŅA, dzīv. Mālpils pag., Celtnieku ielā 3-18, miruša 2001.gada 29.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, kreditoriem, legatārijiem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 15.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Preiļu rajona tiesā atrodas VIKTORA VOLDIŅA, dzim.1957.gada 6.oktobrī, miruša 2001.gada 11.augustā, mantojuma lieta. Lūdzu pieteikties tiesā visus iespējamos mantiniekus un kreditorus trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANNAS BARANOVAS, dzim.1929.gadā, dzīv. Rīgā, Preiļu ielā 7-1, mirušas 2001.gada 16.maijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Siguldas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VIJAS RITAS NEMMES, dzīv. Siguldā, A.Kronvalda ielā 1-21, mirušas 2001.gada 13.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, kreditoriem, legatārijiem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 15.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VASĪLIJA ZAJECA, dzim.1926.gadā, dzīv. Rīgā, Dzirciema ielā 61-87, miruša 2001.gada 8.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā viena mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar AUSTRAS ALĪDAS ŠTEINBAHAS, dzīv. Rīgā, Jasmuižas ielā 4-17, mirušas 2001.gada 28.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 1.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VOLDEMĀRA BRŪNIŅA, dzim.1943.gadā, dzīv. Rīgā, Lidoņu ielā 15-8, miruša 1999.gada 7.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā viena mēneša laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar KORNILIJA PAVLOVA, dzim.1916.gada 20.martā, dzīv. Pavasara gatvē 4, Rīgā, miruša 2001.gada 24.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 27.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar TATJANAS ŽIĻAJEVAS, dzim.1949.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Salaspilī, Enerģētiķu ielā 2-76, mirušas 2001.gada 22.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 15.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2000.gada 15.augustā miris FRICIS BRIGMANIS - BRIĢIS, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, 3.līnijā 13. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Krāslavas rajona tiesā atrodas ĀDAMA PAVĻUĶEVIČA, dzim.1907.gadā, miruša 2000.gada 3.jūlijā, mantojuma lieta. Lūdzu pieteikties tiesā visus iespējamos mantiniekus un kreditorus trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ZENTAS SOLES, dzim.1911.gadā, dzīv. Rīgā, Krēmeru ielā 15-1a, mirušas 2000.gada 23.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā viena mēneša laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALEKSANDRA SOLOVJOVA, dzim.1928.gadā, dzīv. Rīgā, Maskavas ielā 387-17, miruša 2001.gada 13.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2001.gada 11.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Madonas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar GUNTA LAIMOŅA LIEPIŅA, dzim.1938.gadā, dzīv. Madonas raj., Lubānā, Baznīcas ielā 5, miruša 2001.gada 4.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Valmieras rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ZIGFRĪDA MIĶELSONA, dzim.1929.gada 10.aprīlī, dzīv. Valmieras rajona Jeru pagasta “Ārluikās”, miruša 2000.gada 3.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas laikrakstā. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

2000.gada 11.oktobrī mirusi ANASTASIJA IVANOVA, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Rīgas ielā 5. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Aizkraukles rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar KĀRĻA VĪTOLIŅA, dzim.1898.gadā, dzīv. Aizkraukles rajonā, Vietalvas pagastā, “Mežnorās”, miruša 1985.gada 7.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības vai iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Kuldīgas rajona tiesā 2001.gada 5.septembrī pulksten 11 tika nolasīts ANNAS BIRZNIECES, mirušas 2001.gada 19.martā, sastādītais testaments. Pēc sludinājuma publicēšanas trīs mēnešu laikā mantiniekiem, kreditoriem, legatārijiem un tiem, kam ir citādas tiesības uz mantojumu, ir tiesības pieteikt savas pretenzijas pret mantojumu. Termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks dzēstas.

 

Ludzas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALBERTA MUIZNIEKA, dzim.1937.gadā, dzīv. Ludzas rajona Istras pagasta Vecslabadas c., miruša 2000.gada 22.martā, mantojumu. Personām, kurām ir iebildumi vai tiesības uz atstāto mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Valkas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar KĀRĻA ZARIŅA, p.k.0910XX-XXXXX, dzīv. Dārza ielā 18, Valkā, miruša 2001.gada 5.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas laikrakstā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības vai iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas civillieta sakarā ar 1997.gada 2.augustā mirušā EDVĪNA KANEĻA, personas kods 3005XX-XXXXX, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar 2001.gada 4.aprīlī mirušās ŅINAS DMITRIJEVAS, p.k.1202XX-XXXXX, atstāto mantojumu. Aicinām visus, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir tiesības uz minēto mantojumu, pieteikt tās Rīgas Kurzemes rajona tiesā līdz 2001.gada 25.novembrim. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Valmieras rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA SILIŅA, dzim.1961.gada 4.novembrī, dzīv. Valmieras rajona Dikļu pagasta “Lazdās”-9, miruša 2000.gada 1.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas laikrakstā. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Sakarā ar LIZETES ALSBERGAS nāvi 1985.gada 10.aprīlī Talsu rajonā un PĒTERA ALSBERGA nāvi 1971.gada 1.maijā Talsu rajonā, Talsu rajona tiesa uzaicina visas personas, kurām kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikties tiesā mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar PORFIRIJA PARAMONOVA, dzim.1884.gadā p.v.st., dzīv Rīgā, miruša 1947.gada 20.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā viena mēneša laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Valmieras rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar AUSTRAS MEDNES, dzim.1928.gada 6.maijā, dzīv. Valmieras rajona Rencēnu pagasta “Jaundambīšos”, mirušas 1999.gada 1.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā mēneša laikā pēc publikācijas laikrakstā. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar 2001.gada 20.martā mirušā NIKOLAJA NIKEŠINA, personas kods 0111XX-XXXXX, atstāto mantojumu. Aicinām visus, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir tiesības uz minēto mantojumu, pieteikt tās Rīgas Kurzemes rajona tiesā līdz 2001.gada 4.novembrim. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Bauskas rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta Centrālās dzīvojamo māju privatizācijas komisijas pieteikumā par mājīpašuma “Īslīces stacija” Rundāles pagastā, Bauskas rajonā, atzīšanu par valstij piekrītošu bezmantinieka mantu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā sešu mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības vai iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar NIKOLAJA SOZINOVA, dzim.1926.gadā, dzīv. Rīgā, Kurzemes prospektā 106-8, miruša 2000.gada 20.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā mēneša laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Valmieras rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANTOŅINAS DAŅIĻĒVIČAS, dzim.1937.gada 9.jūnijā, dzīv. Valmierā, Stacijas ielā 19-23, mirušas 2000.gada 17.maijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas presē. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2000.gada 22.novembrī mirusi AUSMA KRAUKLE, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Dambja ielā 4-38. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Jūrmalas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IVANA IVANOVA, p.k.1011XX-XXXXX, dzim.1937.gada 10.novembrī Krievijā, dzīv. Skolas ielā 23-59, Jūrmalā, miruša 2001.gada 13.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, lūdzu pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Aizkraukles rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar LUDMILAS ARTEMJEVAS, dzim.1937.gada 9.janvārī Aizkraukles rajona Pļaviņās, Dzirnavu ielā 3-14, mirušas 2000.gada 14.decembrī, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, kreditoriem, legatārijiem un tiem, kam ir citādas prasības vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās tiesā mēneša laikā pēc publikācijas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Jūrmalas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar PAULĪNAS ĪZAKAS, p.k.0610XX-XXXXX, dzīv. Jūrmalā, Priežu ielā 19a, mirušas 2001.gada 25.maijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, lūdzu pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ĻUBOVAS KOVAĻENKO, dzim.1925.gadā, dzīv. Rīgā, Tapešu ielā 55-38, mirušas 2001.gada 22.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā divu mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Valkas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MAKŠA VELKERA, p.k.0604XX-XXXXX, dzīv. Valkas raj., Lugažos, mājā Nr.1, miruša 2000.gada 10.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas laikrakstā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības vai iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Valkas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ELZAS AUSEKLES, p.k.0811XX-XXXXX, dzīv. “Upmaļos”, Smiltenes pag., Valkas raj., mirušas 2000.gada 4.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā viena mēneša laikā pēc šī sludinājuma publikācijas laikrakstā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības vai iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Valkas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA KULS, p.k.2209XX-XXXXX, dzīv. Latgales ielā 3-14, Valkā, miruša 2001.gada 26.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā astoņu mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas laikrakstā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības vai iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar STAŅISLAVA VASKANA, dzim.1927.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Ķekavas pagastā, 7.mājā-71, miruša 2001.gada 3.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 22.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar BAIBAS CINIUS, dzim.1943.gada 12.jūnijā, mirušas 2000.gada 18.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VALIJAS MEDUŅECKAS, dzim.1934.gadā, dzīv. Rīgā, A.Deglava ielā 122-58, nirušas 2001.gada 26.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar KARMENAS DĀLES, dzim.1921.gadā, dzīv. Rīgā, Poruka ielā 16, mirušas 1998.gada 16.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA POLINČUKA, dzim.1937.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Salaspilī, Gaismas ielā 11-15, miruša 2001.gada 28.maijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 18.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar PĀVILA (PĀVELA) DUCMAŅA, dzīv. Rīgā, Gdaņskas ielā 14-1, miruša 2000.gada 26.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 10.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IMANTA BREŽA (p.k.2404XX-XXXXX), dzīv Rīgā, Vācieša ielā 8-107, miruša 2001.gada 19.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2001.gada 1.decembrim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Centra rajona tiesa uzaicina pieteikties trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz ILZES TEIKMANES, p.k.1301XX-XXXXX, mirušas 2000.gada 23.augustā, atstāto mantojumu. Uzaicinājuma laikā nepieteiktās tiesības un pretenzijas tiks dzēstas.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IEVAS SĒJĒJAS, dzim.1957.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Salaspilī, Maskavas ielā 3-41, mirušas 2000.gada 28.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 15.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar EDUARDA JABLONSKA, dzim.1929.gadā, dzīv. Rīgā, Eksporta ielā 2a-60, miruša 2001.gada 16.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2001.gada 19.decembrim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Cēsu rajona tiesā saņemts pieteikums par mantojuma līguma apstiprināšanu, ko 1998.gada 19.februārī noslēgušas ALISE SKRETĀLE, mirusi 2001.gada 15jūlijā Cēsu rajona Jaunpiebalgas pagastā, un pils. AINA KAIMIŅA, personas kods 2105XX-XXXXX. Cēsu rajona tiesa aicina pieteikt savas tiesības visiem pils. Alises Skretāles neatraidāmajiem mantiniekiem. Visas personas, kuras vēlas pretendēt uz mantojumu vai pieteikt kreditoru pretenzijas, vai apstrīdēt mantojuma līgumu, tiek aicinātas par to paziņot Cēsu rajona tiesai trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Pēc minētā termiņa tiks dzēstas visas laikā nepieteiktās tiesības un prasības.

 

Ludzas rajona tiesā saņemts pieteikums NIKOLAJA ROMAŠENKO, dzim.1927.gadā, miruša 1998.gada 23.aprīlī Ludzā, mantojuma lietā. Tiesa uzaicina pieteikties visus, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, Ludzas rajona tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī uzaicinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar GAIDAS KVĒPAS, dzim.1926.gadā, dzīv. Rīgā, Dzērvju ielā 3-86, mirušas 2001.gada 16.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALEKSANDRA MIHAILOVA, dzim.1930.gadā, dzīv. Rīgā, Ikšķiles ielā 7-57, miruša 2001.gada 14.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no publikācijas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2001.gada 25.oktobrī pulksten 9.30 Valmieras rajona tiesas 3.zālē tiks nolasīts VELTAS PURBĒRZIŅAS, dzīv. Valmierā, Brīvības ielā 15, mirušas 2001.gada 12.aprīlī, pēdējās gribas akts. Pretenziju un iebildumu iesniegšanas termiņš ir līdz 2002.gada 12.aprīlim.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VALENTĪNA BEREŽNOJA, dzīv. Rīgā, Salaspils ielā 6/4-109, miruša 2001.gada 20.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VIĻŅA PUHERTA, dzim.1944.gada 6.aprīlī, dzīv. J.Asara ielā 15-103, Rīgā, miruša 2001.gada 15.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 29.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Madonas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar HERMĪNES ŪDRES, dzim.1914.gadā, dzīv. “Salāniešos”, Kalsnavas pag., Madonas raj., mirušas 2000.gada 8.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 4.janvārim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JEVGĒNIJA LOGUNOVA, dzim.1933.gadā, dzīv. Rīgā, Kristapa ielā 14-9, miruša 2000.gada 18.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Aizkraukles rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VASILIJA ŽUKOVA, dzim.1927.gadā, dzīv. Aizkraukles rajona Skrīveru pagasta Gaismas prospektā 3-2, miruša 2001.gada 2.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā divu mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības un atteikušās no iebildumiem.

 

Alūksnes rajona tiesa uzaicina trīs mēnešu laikā no šīs publikācijas pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz VASILIJA PILIPA, dzim.1958.gada 18.februārī, dzīv. Alūksnes rajona Trapenes pagasta “Fazānos”, miruša 2000.gada 26.decembrī, mantojumu. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Valkas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar GUNTA SILIŅA, p.k.2504XX-XXXXX, dzīv. “Strautiņos”, Trikātas pag., Valkas raj., miruša 2000.gada 6.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā viena mēneša laikā pēc šī sludinājuma publikācijas laikrakstā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības vai iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Cēsu rajona tiesa aicina pieteikt savas tiesības visiem pils. PĒTERA PĒRKONA, miruša 2001.gada 1.jūlijā Cēsu rajona Dzērbenes pagastā, mantiniekiem. Visas personas, kuras vēlas pretendēt uz mantojumu vai pieteikt kreditoru pretenzijas, tiek aicinātas par to paziņot Cēsu rajona tiesai trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Pēc minētā termiņa tiks dzēstas visas laikā nepieteiktās tiesības un prasības.

 

Kuldīgas rajona tiesā 2001.gada 5.septembrī pulksten 11.30 tika nolasīts KĀRĻA ĶESTERA, miruša 2000.gada 1.jūnijā, sastādītais testaments. Pēc sludinājuma publicēšanas trīs mēnešu laikā mantiniekiem, kreditoriem, legatārijiem un tiem, kam ir citādas tiesības uz mantojumu, ir tiesības pieteikt savas pretenzijas pret mantojumu.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar LEONARDA BODŽA, dzim.1948.gadā, dzīv. Rīgā, Kurzemes prospektā 148-2, miruša 2001.gada 17.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem, kuriem ir iebildumi vai tiesības uz atstāto mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!