• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 32. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.11.2001., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55359

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Esam vienoti savā apņēmībā cīnīties pret terorismu"

Vēl šajā numurā

07.11.2001., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 32. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar pieciem likumiem, kas Saeimā pieņemti 4. oktobrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti 12. un 23. oktobrī, un sešiem Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti 2. oktobrī. Saeima ratificējusi 1980. gada Hāgas konvenciju par starptautiskās bērnu nolaupīšanas civiltiesiskajiem aspektiem. Pieņemts jauns Konkurences likums, kas stāsies spēkā ar 2002. gada 1. janvāri, un apstiprināta jauna Daugavpils Universitātes satversme. Grozījumi izdarīti Diplomātiskā un konsulārā dienesta likumā un likumā “Par policiju”.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par prasībām pedagogiem nepieciešamajai izglītībai un kvalifikācijai, par higiēnas prasībām maltas gaļas un gaļas izstrādājumu ražošanai un vēl citos. Noteikumiem par azbesta izstrādājumu ražošanas radīto vides piesārņojumu un azbesta atkritumu apsaimniekošanu pielikumā norādītas paraugu ņemšanas un analīzes metodes azbesta emisijai ūdenī un gaisā. Saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu izdoti noteikumi par darba vietas aprīkošanu uz ceļiem. Tie nosaka satiksmes organizēšanu remontdarbu laikā, darba mašīnu un strādājošo aizsardzības pasākumus, tehnisko līdzekļu izmantošanu u.tml. Noteikumiem ir četri pielikumi. Pirmajā no tiem doti brīdinājuma elementu paraugi: vadstatnis, vadkonuss, signālplāksnīte, brīdinājuma plakāts un barjeras. Otrajā, trešajā un ceturtajā pielikumā ir shēmas darba vietu aprīkošanai uz ceļiem apdzīvotās vietās un ārpus apdzīvotām vietām, kā arī paskaidrojumi par signāluguņu novietojumu, norobežojošo līniju krāsu u.tml. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!