• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par degvielas uzpildes stacijas būvniecību Rīgas centrā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.11.2001., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55377

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Lielo kapu sakārtošanu

Vēl šajā numurā

07.11.2001., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par degvielas uzpildes stacijas būvniecību Rīgas centrā

Rīgas domes Pilsētas attīstības komitejā izskatīts SIA “Legzdiņš un partneri” lūgums atļaut degvielas uzpildes stacijas un automazgātavas būvniecību Rīgā, Gogoļa ielā 29. Šis zemesgabals atrodas Rīgas vēsturiskajā centrā, jauktā dzīvojamo un darījumu iestāžu teritorijā un ir privātīpašums. Ir arī saņemti celtniecībai pozitīvi atzinumi no vairākām atbildīgām institūcijām, veikta apkārtējo iedzīvotāju aptauja.

Deputātu atbalstu degvielas uzpildes stacijas būvniecībai Gogoļa ielā izšķiroši ietekmēja pozitīvais Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas viedoklis šajā jautājumā.

Atbilstoši Rīgas domes noteikumiem Nr.67 degvielas uzpildes stacijas būvniecība Rīgas vēsturiskajā centrā ir pieļaujama tad, ja tam piekrīt Rīgas dome, tāpēc Pilsētas attīstības komiteja nolēma, ka šis jautājums ir virzāms uz Rīgas domi, kad deputāti izvērtēs, vai ir pieļaujama degvielas uzpildes stacijas ar automazgātavu celtniecība šajā vietā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!