• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 2001. gada 5. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.11.2001., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55421

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Prezidijā

Vēl šajā numurā

08.11.2001., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidija 2001. gada 5. novembra sēdē

1. Sēdē izskatīja desmit saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta V. Birkava iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam V. Birkavam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 8. novembrī.

3. Izskatīja deputāta E. Inkēna iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam E. Inkēnam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 8. novembrī.

4. Izskatīja deputāta J. Ādamsona iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam J. Ādamsonam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 7. un 8. novembrī.

5. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 2001. gada 8. novembra sēdes darba kārtību.

6. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2001. gada 8. novembrī pulksten 17.

7. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 5. novembra līdz 11. novembrim.

8. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka par Parlamentārās izmeklēšānas komisijas jautājumā par iespējamo valsts amatpersonu iesaisti kontrabandas darījumos Latvijā priekšsēdētāju ievēlēts deputāts P. Salkazanovs.

9. Prezidijs nolēma nodot Saeimas Kancelejai Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētāja Dz. Kuduma iesniegumu par iespēju finansēt Vācijas Bundestāga Aizsardzības komisijas delegācijas, Lietuvas Seima Nacionālās aizsardzības komisijas priekšsēdētāja un pārstāvju, kā arī Igaunijas parlamenta Aizsardzības komisijas priekšsēdētāja un pārstāvju uzturēšanās izmaksas Rīgā 18. — 20. novembrī.

10. Izskatīja deputāta A. Bartaševiča iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 25. oktobra sēdē.

11. Apstiprināja komandējumus:

1) Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājai A. Barčai laikā no 2001. gada 11. novembra līdz 17. novembrim uz Dāniju;

2) RES asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai S. Dreimanei laikā no 2001. gada 12. novembra līdz 14. novembrim uz Londonu (Lielbritānija);

3) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam E. Inkēnam, komisijas locekļiem H. Demakovai, R. Ražukam un komisijas konsultantei B. Endzelei laikā no 2001. gada 25. novembra līdz 27. novembrim uz Alpbahu (Austrija);

4) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim B. Cilevičam laikā no 2001. gada 14. novembra līdz 18. novembrim uz Budapeštu (Ungārija);

5) Saeimas deputātei V. Lāzo laikā no 2001. gada 11. novembra līdz 16. novembrim uz Strasbūru (Francija);

6) Tehnikas nodaļas speciālistam J. Masaļskim un Informācijas nodaļas speciālistam U. Eglītim laikā no 2001. gada 19. novembra līdz 21. novembrim uz Bratislavu (Slovākija);

7) Eiropas lietu komisijas loceklim V. Birkavam laikā no 2001. gada 14. novembra līdz 17. novembrim uz Ļubļanu (Slovēnija);

8) Budžeta un finansu (nodokļu) komisijas konsultantei G. Strautiņai laikā no 2001. gada 8. novembra līdz 10. novembrim uz Briseli (Beļģija).

12. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas locekļa I. Godmaņa komandējumu uz Oslo (Norvēģija) 2001. gada 13. un 14. novembrī.

13. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas locekļa M. Sprindžuka komandējumu uz Berlīni (Vācija) no 2001. gada 15. novembra līdz 18. novembrim.

14. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas locekļa R. Labanovska pārskatu par komandējumu uz Beļģiju šā gada 16. — 18. oktobrī.

2) Informāciju par Saeimas priekšsēdētāja J. Straumes vadītās delegācijas vizīti Kuveitā šā gada 19. — 24. oktobrī;

3) Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētāja Dz. Kuduma un priekšsēdētāja biedra A. Kiršteina pārskatu par piedalīšanos starptautiskajā konferencē Maskavā šā gada 22. — 25. oktobrī.

Saeimas sekretāres biedrs A. Bartaševičs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!