• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par 2002. gada Hanzas dienām Brigē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.11.2001., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55580

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jaunu autobusu Rīgas skolēniem

Vēl šajā numurā

14.11.2001., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par 2002. gada Hanzas dienām Brigē

Pagājušajā nedēļā Brigē darba komandējumā atradās Rīgas domes delegācija, ko pārstāvēja Kultūras, mākslas un reliģijas lietu komitejas priekšsēdētājs Dainis Īvāns un Rīgas domes Kultūras pārvaldes priekšsēdētāja vietniece Ilona Vanadziņa, un Rīgas Hanzas biroja vadītāja Iveta Grigule, lai spriestu par nākamā gada Hanzas dienām Brigē. Tajās ar atsevišķu programmu piedalīsies arī Rīga.

2002. gadā Brige būs arī Eiropas kultūras galvaspilsēta, tur notiks ievērojami starptautiski kultūras pasākumi un izstādes, kas dos arī lielākas iespējas izpausties Rīgas un Latvijas māksliniekiem.

Sesijas atklāšanā Hanzas pilsētu dalībnieki ļoti augstu novērtējuši šī gada Hanzas dienas Rīgā, un daudzos gadījumos Rīgas Hanzas dienu programma bijusi paraugs tālākajai Hanzas savienības kustībai un attīstībai. Rīga arī atskaitījās par iepriekšējās vasaras darbu.

Latvijas delegācija pirmo reizi redzēja arī Hanzas jaunatnes savienības projektu, tika ieskicēta arī Hanzas dienu norise aiznākamajā pilsētā Frankfurtē pie Oderas, kur Hanzas dienas noritēs 2003. gadā.

Pēc rudens semināra, atgriežoties Rīgā, Rīgas Kultūras pārvalde kopā ar Hanzas dienu biroju izstrādās Rīgas Hanzas dienu projektu Brigē. Plānots, ka varētu piedalīties arī Latvijas mazās Hanzas pilsētas, kurām būtu grūtāk samaksāt dalības maksu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!