• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par zaudējumu kompensāciju "Rīgas dārziem un parkiem". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.11.2001., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55582

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mūsu valstu nākamā gada plāni saskan

Vēl šajā numurā

14.11.2001., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par zaudējumu kompensāciju “Rīgas dārziem un parkiem”

Rīgas domes Finansu komiteja akceptējusi 7426,02 latu piešķiršanu pašvaldības uzņēmumam bezpeļņas organizācijai “Rīgas dārzi un parki” par avārijas seku likvidēšanu Rīgas pilsētas apstādījumos, atbrīvojot tos no kritušiem un aizlauztiem kokiem.

“Rīgas dārzi un parki” ir nozāģējuši, sazāģējuši, aizveduši prom 121 koku ar vidējo celma diametru 36 cm. Turklāt uzņēmums ir izfrēzējis arī vētras nopostīto koku celmus.

Tā kā avārijas koku likvidēšana ir kvalificējama kā pilsētas apstādījumu uzturēšana, Finansu departaments bija ieteicis paveiktā darba apmaksai izmantot līdzekļus no Rīgas pilsētas speciālā budžeta programmas “Pilsētas apstādījumu uzturēšana un atjaunošana”, kurā esot atlikuši 47 557 lati. Savukārt “Rīgas dārzu un parku” direktors Agnis Kalnkaziņš norādīja, ka šīs programmas līdzekļi jau izlietoti, jo uzņēmums vēl neesot saņēmis atlīdzību par vasaras vidū notikušās vētras laikā cietušo koku nozāģēšanu. Finansu komiteja nolēma: ja apstiprināsies A.Kalnkaziņa teiktais par to, ka šajā programmā vairs nav līdzekļu, tad “Rīgas dārzi un parki” atlīdzību saņems no rezerves fonda.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!