• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jaunu autobusu Rīgas skolēniem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.11.2001., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55583

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Laikmetīgās mākslas centru

Vēl šajā numurā

14.11.2001., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jaunu autobusu Rīgas skolēniem

Bērnu un jauniešu brīvā laika centrs “Rīgas skolēnu pils” ir viena no lielākajām interešu izglītības iestādēm Rīgā. Katru nedēļu tajā darbojas ap 3500 audzēkņu, un lielai daļai pulciņu nodarbības saistītas ar izbraukumiem ārpus Skolēnu pils, vasarā ir nometnes ārpus Rīgas, skolēni pārstāv Latviju arī starptautiskos sarīkojumos. Pašreiz skolēnus vadā 1982.gadā ražots “Ikaruss”, kura uzturēšanā jau ieguldīti lieli līdzekļi, piemēram, dzinējs remontēts vairākas reizes.

Uzskatot, ka tā uzturēšana izmaksā pārāk dārgi, Rīgas skolēnu pils direktors lūdza Rīgas domes Izglītības, jaunatnes lietu un sporta komitejas deputātus atbalstīt jauna autobusa iegādi. Ņemot vērā arī Skolu valdes atzinumu, deputāti atbalstīja autobusa iegādi (ar ne mazāk kā 40 vietām) iekļaut 2002.gada privatizācijas fonda līdzekļu pieprasījumu sarakstā vai paredzēt finansējumu transporta īrei.

Pašreiz Rīgas skolēni var izmantot vēl tikai 1993.gadā Rīgas Kurzemes rajona skolu valdei iegādātu autobusu un šo pašu “Ikarusu”, kas iznāk lētāk nekā īrēt tos no privātfirmām. Vairāk lielu autobusu Rīgas skolām nav.

Šogad nopirkti divi mazāki autobusi (20 vietu) 1.internātskolai un 7.internātskolai.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!