• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Laikmetīgās mākslas centru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.11.2001., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55584

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas goda konsulu Šrilankā

Vēl šajā numurā

14.11.2001., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Laikmetīgās mākslas centru

Rīgas domes Finansu komiteja noraidījusi SIA “Latvijas laikmetīgās mākslas centrs” (LLMC) lūgumu piešķirt 20 000 latu centra infrastruktūras nodrošināšanai.

Rīgas dome savulaik 700 latu piešķīra LLMC dibināšanai, taču uzņēmuma dibināšanas līgumā nav paredzētas nekādas turpmākas Rīgas domes finansiālās saistības, kā arī ar pašvaldību nav noslēgti nekādi citi līgumi. LLMC dibinātāji ir ne tikai Rīgas dome, bet arī Kultūras ministrija un Sorosa fonds — Latvija.

Rīgas dome 2000. gada decembrī jau atbalstīja LLMC ar 20 000 latiem, lai centrs varētu sākt savu darbību. Saņemtie līdzekļi tika izlietoti šogad, tai skaitā 1551 lats datu bāzei, 15 861 lats projektam “Mūsdienu utopija” un 2588 lati administratīvajiem izdevumiem. Turklāt, kā liecina LLMC bilance, šīs organizācijas peļņa 2000. gadā bijusi 71 000 latu.

Kultūras, mākslas un reliģijas lietu komiteja un Finansu komiteja ieteikusi LLMC, tāpat kā pārējām kultūras iestādēm, kas nav pašvaldības pakļautībā, piedalīties Rīgas domes Kultūras pārvaldes projektu konkursos. Taču nesen notikušajā Rīgas domes Kultūras projektu konkursā LLMC neiesniedza nevienu projektu.

 

Rīgas domes Informācijas  un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!