• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbības līgumu ar Visķīnas draudzības biedrību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.11.2001., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55585

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts un nevalstisko organizāciju sadarbību holokausta izpētē

Vēl šajā numurā

14.11.2001., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbības līgumu ar Visķīnas draudzības biedrību

Pekinā 8. novembrī Latvijas un ārzemju draudzības biedrības priekšsēdētāja Inese Tomase un Visķīnas draudzības biedrības prezidents Čeņs Haosu parakstīja sadarbības līgumu starp abām organizācijām. Līguma parakstīšanas ceremonijā piedalījās Latvijas vēstnieks ĶTR Einars Semanis, Visķīnas draudzības biedrības vadība, kā arī draudzības biedrības delegācija no Latvijas. Līgums parakstīts, lai sekmētu saprašanos un draudzību starp Latvijas un Ķīnas tautām.

Līgums veicinās sadarbību un savstarpēju apmaiņu ekonomikā, tirdzniecībā, kultūrā un izglītībā, sportā, veselībā, tūrismā un citās jomās. Abas puses vienojās, ka tās organizēs pasākumus, kas būs veltīti ievērojamiem notikumiem Latvijas un Ķīnas diplomātisko attiecību īstenošanā, ievērojamām kultūras un sabiedrisko darbinieku jubilejām. Līgums paredz savstarpēju apmaiņu ar delegācijām. Ekonomiskās sadarbības jomā tas veicinās Latvijas un Ķīnas uzņēmumu tiešos kontaktus. Īpaša uzmanība līgumā tiek pievērsta sadraudzības sakaru dibināšanai starp abu zemju pilsētām.

Par godu Latvijas delegācijai un līguma parakstīšanai Visķīnas draudzības biedrība rīkoja svinīgās vakariņas.

Abu valstu draudzības biedrībām ir liels potenciāls, lai tālāk attīstītu tautas diplomātiju, kas pēdējos gados sekmīgi ir veidojusies starp Latviju un Ķīnu.

 

Latvijas vēstniecība Ķīnas Tautas Republikā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!