• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārlietu ministra tikšanos ar mazākumtautību jauniešiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.11.2001., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55619

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par bronzas laikmeta atradumu

Vēl šajā numurā

15.11.2001., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārlietu ministra tikšanos ar mazākumtautību jauniešiem

Vakar, 14.novembrī, Ārlietu ministrijā viesojās Rīgas Klasiskās ģimnāzijas un Rīgas Ukraiņu vidusskolas vecāko klašu audzēkņi.

Skolēniem bija iespēja tikties ar ārlietu ministru Induli Bērziņu. Ministrs skolu jauniešiem pastāstīja par Latvijas ārpolitikas prioritātēm - integrāciju Eiropas Savienībā un NATO, kā arī par sadarbību ar kaimiņvalstīm. Sarunā I. Bērziņš uzsvēra Latvijas nacionālo interešu ievērošanas svarīgumu, īstenojot valsts ārpolitikas prioritātes. Skolēni tika iepazīstināti arī ar Latvijas ārlietu resora vēsturi, struktūru un diplomātiskā darba aspektiem.

Ārlietu ministrija regulāri sniedz iespēju skolu jaunatnei iepazīties ar ārlietu resora darbību un Latvijas ārpolitikas aktualitātēm, lai veicinātu jauniešos interesi par ārpolitiskajiem procesiem un Latvijas vietu tajos.

10.decembrī Ārlietu ministrija aicinās ciemos Rīgas 13. vidusskolas un Rīgas I. Kozakēvičas poļu vidusskolas vecāko klašu audzēkņus.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!