• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas dienu Igaunijas radio. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2001., Nr. 166 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55675

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas Republikas proklamēšanas dienai veltītiem pasākumiem ārvalstīs

Vēl šajā numurā

16.11.2001., Nr. 166

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas dienu Igaunijas radio

Latvijas Republikas proklamēšanas dienu atzīmēsim 18. novembrī, un par šo notikumu plaši radio ēterā runās arī mūsu kaimiņi igauņi. Igaunijas radiokanālu “Vikerraadio” un “Raadio 4” raidījumi 18. novembrī būs veltīti Latvijai, kuros būs dzirdamas intervijas ar daudziem Latvijas sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. Kā izteicās paši raidījuma veidotāji, tā mērķis ir iepazīstināt igauņus plašāk, stāstot par Latvijai svarīgiem jautājumiem un aktualitātēm gan starptautiskajā, gan vietējā mērogā, nekā tas bijis līdz šim. Tas tādēļ, ka pašreiz Igaunijā Latvija visbiežāk tiek asociēta ar Valsts prezidenti un “Prāta vētru”.

“Vikerraadio” ir viens no populārākajiem igauņu valodā raidošajiem Igaunijas radiokanāliem, kas dzirdams visā Igaunijā 24 stundas diennaktī. “Raadio 4” ir pirmajā vietā to radio vidū, kas Igaunijā raida krievu valodā. Jau novembra sākumā Igaunijas radio žurnālisti ieradās Latvijā, lai ar Latvijas institūta atbalstu strādātu pie raidījuma tapšanas.

 

Latvijas institūta informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!