• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par alkoholisko dzērienu tirdzniecības ierobežošanu Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.11.2001., Nr. 171 https://www.vestnesis.lv/ta/id/55963

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas Bērnu fonda projektiem 2002. gadā

Vēl šajā numurā

27.11.2001., Nr. 171

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par alkoholisko dzērienu tirdzniecības ierobežošanu Rīgā

Rīgas domes Drošības un kārtības jautājumu komiteja nolēmusi nodot izskatīšanai citās Rīgas domes komitejās Rīgas domes saistošo noteikumu “Par alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecības ierobežošanu Rīgā” projektu.

Saistošo noteikumu projektā paredzēts, ka Rīgas pilsētā tiks aizliegta alkoholisko dzērienu tirdzniecība valsts un pašvaldības administartīvo iestāžu telpās vai teritorijā; publiskos izklaides pasākumos, ko apmeklē jaunieši vecumā līdz 18 gadiem; bērnudārzu, mācību iestāžu, policijas, karaspēka daļu un citu militāro formējumu telpās vai teritorijā; tuvāk par 200 metriem no bērnudārziem un mācību iestādēm (izņemot Vecrīgas teritoriju); daudzstāvu dzīvojamās mājās, ja iekļūšanai alkohola tirdzniecības vietā tiek izmantotas mājas koplietošanas telpas; degvielas uzpildes staciju telpās un teritorijās; telpās, kur izvietoti spēļu automāti, spēļu zālēs, interneta un datoru salonos.

Projektā ietverta norma, kas paredz aizliegt alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecību no pulksten 22 līdz 8, izņemot restorānus, bārus un kafejnīcas. Projektā arī noteikts, ka par šo noteikumu pārkāpšanu tiks uzlikts administratīvais sods 50 latu.

Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!