• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pārbaudes rezultātiem Subates muitnieku darbā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.11.2001., Nr. 174 https://www.vestnesis.lv/ta/id/56084

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par robežkontroles novērošanas sistēmu

Vēl šajā numurā

30.11.2001., Nr. 174

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pārbaudes rezultātiem Subates muitnieku darbā

Šā gada 25. oktobrī Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektors Andrejs Sončiks bija izdevis rīkojumu veikt dienesta pārbaudi VID Latgales reģionālās iestādes muitas amatpersonu rīcības izvērtēšanai saistībā ar deviņu gaļas produktu kravu iespējamu nelikumīgu ievešanu Latvijā caur muitas kontroles punktu (MKP) “Subate” šā gada 19. septembrī.

Pārbaudes laikā, pēc Lietuvas Republikas muitas un pārvadātājfirmas sniegtās informācijas, konstatēts, ka minētās automašīnu kravas ar gaļas produktiem (kuras bija paredzēts vest uz Krieviju caur Latviju) palikušas muitas noliktavā Lietuvā, problēmu ar kravas saņēmēju Krievijā dēļ. Tā kā krava bija izkrauta muitas noliktavā Lietuvā, tad TIR karnetes noslēgtas Lietuvā MKP “Obeļi”. Visas deviņas automašīnas atgriezušās Latvijas Republikā bez kravas caur MKP “Subate” šā gada 19. septembrī. To apstiprina arī no valsts robežsardzes saņemtā informācija.

Pārbaudes rezultātā netika iegūti pierādījumi par to, ka muitas amatpersonas, veicot transportlīdzekļu muitas kontroli, būtu pārkāpušas normatīvo aktu prasības un pavirši pildījušas savus dienesta pienākumus.

 

Dita Kļaviņa, VID Komunikācijas daļas vadītāja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!