• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ir iznācis "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti - rādītājs g (gamma)". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.12.2001., Nr. 175 https://www.vestnesis.lv/ta/id/56124

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

04.12.2001., Nr. 175

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ir iznācis “Latvijas Vēstnesis. Dokumenti — rādītājs g (gamma)”

Godātie lasītāji, pie Jums devies valsts normatīvo tiesību aktu alfabētiskais priekšmetu rādītājs par 2001. gada pirmo, otro un trešo ceturksni. Tas palīdzēs operatīvi sameklēt jebkuru nepieciešamo tiesību aktu, kas pieņemts Saeimā vai Ministru kabinetā no šā gada 1. janvāra līdz 30. septembrim un ievietots “LV D” burtnīcās (no 1. līdz 31. burtnīcai). Tie ir apmēram simt divdesmit Saeimā pieņemtie likumi un vairāk nekā četrsimt Ministru kabineta izdotie dokumenti: noteikumi, instrukcijas un rīkojumi, kuriem ir normatīvs raksturs. Tiesību aktu nosaukumi sakārtoti alfabēta secībā pēc to tematiem, sākot ar “administratīvajām robežām” un beidzot ar “zvērinātiem revidentiem”. Katram blakus norādīts burtnīcas numurs un lappuse, kurā tas publicēts. Rādītāja beigās trijās atsevišķās sadaļās vēlreiz uzskaitīti visi šīgada grozījumi agrāk izdotajos normatīvajos aktos: Saeimas izdarītie grozījumi likumos, Ministru kabineta izdarītie grozījumi likumos un valdības dokumentos.

Mūsu abonenti rādītāju “gamma”, tāpat kā pārējās “LV D” burtnīcas, saņem par brīvu, bet pārējie interesenti tos var iegādāties “Latvijas Vēstneša” klientu centrā Bruņinieku ielā 36.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!