• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par akciju "Labā zvaigzne". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.12.2001., Nr. 176 https://www.vestnesis.lv/ta/id/56178

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par finansējumu rīdzinieku veselībai

Vēl šajā numurā

05.12.2001., Nr. 176

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par akciju “Labā zvaigzne”

Labklājības ministrija, Nevalstisko organizāciju centrs un Latvijas Pašvaldību savienība jau trešo gadu rīko labdarības atbalsta akciju “Labā zvaigzne”. Tās mērķis ir veicināt labdarības idejas attīstību un labdarības kā misijas izpratni sabiedrībā. Ikviens tiek aicināts pateikt paldies cilvēkiem, organizācijām vai uzņēmumiem, kas viņam ir palīdzējuši, nesaudzējot savu laiku, zināšanas vai līdzekļus, neprasot par to nekādu atlīdzību.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šogad domāts par to, lai informācijas sniegšanā varētu iesaistīties pēc iespējas vairāk cilvēku un lai šo procesu vienkāršotu. Izveidota aptaujas anketa, kas pēc līdzīgiem kritērijiem ļauj daudz ātrāk un precīzāk fiksēt konkrēto labdari.

Anketā jānorāda tie labvēļi, kas sekmējuši kāda konkrēta cilvēka, organizācijas vai uzņēmuma mērķu sasniegšanu, sniedzot atbilstošu palīdzību. Anketas aizpildītāji tiek lūgti izvērtēt labdaru ieguldījumu, kas veikts ārpus tiešajiem darba pienākumiem un bez atlīdzības.

Tie, kas vēlēsies pateikties saviem labdariem, anketas varēs saņemt gan Labklājības ministrijā, gan Nevalstisko organizāciju centrā, gan Latvijas Pašvaldību savienībā un vietējās pašvaldībās visā Latvijā. Aizpildītās anketas lūgums nosūtīt akcijas rīkotājiem — Labklājības ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa, Skolas ielā 28, Rīga, LV–1331, pa faksu 7021618; Nevalstisko organizāciju centrs, Lāčplēša ielā 52/54–22, Rīga, LV–1011, vai faksu 7289227, vai nodot vietējās pašvaldībās.

Akcijas laikā notiks arī telefonakcija “Pateiksim paldies”, darbosies telefons, pa kuru piezvanot būs iespējams informēt par savu labdari.

Labdarības atbalsta akciju “Labā zvaigzne” atbalsta arī Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca, Latvijas Romas katoļu baznīca, Latvijas Pareizticīgo baznīcas Sinode un Latvijas Baptistu draudžu savienība. 2002.gada 6.janvārī — Zvaigznes dienā — pulksten 15 tiks rīkots Pateicības ekumeniskais dievkalpojums Doma baznīcā. Plānots arī koncerts un akcijas noslēguma pasākums Doma laukumā.

Vēlamies šogad un nākamos gadus turpināt labdarības atbalsta akciju “Labā zvaigzne” un 6.janvāri – Zvaigznes dienu – iedibināt par labdarības un pateicības dienu.

 

Labklājības ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!