• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas delegācijas vizīti Izraēlā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.12.2001., Nr. 178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/56281

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Rudens sesijas 6. decembra sēdē

Vēl šajā numurā

07.12.2001., Nr. 178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas delegācijas vizīti Izraēlā

No 1. līdz 5.decembrim oficiālā vizītē Izraēlā uzturējās Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume un viņa vadītā delegācija.

Svētdien, 2.decembrī, Latvijas delegācijai bija plānota tikšanās ar Izraēlas ārlietu ministru Šimonu Peresu. Tomēr tā tika atcelta sakarā ar Izraēlā notikušajiem terora aktiem.

Savukārt otrdien, 4.decembrī, J.Straumes vadītā delegācija tikās ar Izraēlas infrastruktūras ministru A.Libermani, kurš nesen viesojās arī Latvijā. Tika pārrunāti jautājumi, kas skar abu valstu ekonomisko sadarbību un tās intensificēšanas iespējas. Latvijas delegācija apmeklēja holokausta upuru piemiņai veltīto memoriālu un tikās ar Starptautiskā holokausta izpētes institūta vadītāju D.Bankieru. Pēc tam J.Straumes vadītā delegācija apmeklēja “Hadašah” hospitāli, kurā palīdzība sniegta daudziem pēdējos terora aktos cietušajiem Izraēlas iedzīvotājiem.

Pēcpusdienā J.Straume tikās ar Izraēlas Kneseta spīkeru A.Burgu un opozīcijas līderi J.Saridi. Kneseta sēdes laikā A.Burgs teica uzrunu, kas bija veltīta Latvijas delegācijas oficiālajai vizītei Izraēlā.

Trešdien, 5. decembrī, Latvijas delegācija atgriezās Latvijā, bet Saeimas priekšsēdētājs J.Straume devās uz Briseli, kur piedalīsies Eiropas Parlamenta prezidenta N.Fontēna un ES kandidātvalstu parlamentu vadītāju 12.sanāksmē.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!