• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par akciju "Pateiksim paldies". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.12.2001., Nr. 180 https://www.vestnesis.lv/ta/id/56407

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par flīģeļa iegādi Mazajai ģildei

Vēl šajā numurā

12.12.2001., Nr. 180

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par akciju “Pateiksim paldies”

Šonedēļ, no 10. līdz 14.decembrim, labdarības atbalsta akcijas “Labā zvaigzne” ietvaros notiks telefonakcija “Pateiksim paldies”.

Akcijas mērķis ir apzināt iespējami vairāk labdaru Latvijā. Tajā varēs piedalīties ikviens, piezvanot pa tālruņa numuru 7021642 un pateicoties kādam laba darītājam mūsu valstī.

“Labā zvaigzne” ir labdarības atbalsta akcija, kuru jau trešo gadu rīko Labklājības ministrija, Nevalstisko organizāciju centrs un Latvijas Pašvaldību savienība. Tās mērķis ir veicināt labdarības idejas attīstību un labdarības kā misijas izpratni sabiedrībā. Lai to sekmētu, tiek iedibināta tradīcija — Zvaigznes dienā pateikt paldies visiem cilvēkiem, kas darījuši labu saviem līdzcilvēkiem, tādējādi padarot gaišāku mūsu ikdienu. Galvenais akcijas uzdevums ir atgādināt, ka labdarība nav tikai Ziemassvētku un Lieldienu spožums, tai jākļūst par ikdienu saskarsmē vienam ar otru. Ikviens tiek aicināts pateikt paldies cilvēkiem, organizācijām vai uzņēmumiem, kas viņiem palīdzējuši, nesaudzējot savu laiku, zināšanas vai līdzekļus, neprasot par to nekādu atlīdzību.

Akciju atbalsta arī Latvijas Kristīgās baznīcas konfesijas. 2002.gada 6.janvārī Doma baznīcā notiks Pateicības ekumēniskais dievkalpojums, plānots arī koncerts un akcijas noslēguma pasākums Doma laukumā.

 

Labklājības ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!