• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 17. decembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.12.2001., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/56580

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ministru prezidenta neformālām sarunām Briselē

Vēl šajā numurā

18.12.2001., Nr. 183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 17. decembra sēdē

Akceptēts rīkojuma projekts “Par ēku Ventspilī, Ostas ielā 33, saglabāšanu valsts īpašumā”, kurš paredz saglabāt valsts īpašumā un nodot Aizsardzības ministrijas valdījumā armijas štāba ēku un noliktavas ēku Ventspilī, Ostas ielā 33.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par Mežotnes arodvidusskolas likvidāciju”, kurš paredz ar 2002.gada 1.janvāri likvidēt Zemkopības ministrijas pārziņā esošo valsts izglītības iestādi — Mežotnes arodvidusskolu. Saskaņā ar likuma “Par valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas kārtību” 5.pantu, 6.panta trešo daļu un 35.pantu atļauts Zemkopības ministrijai nodot bez atlīdzības Bauskas rajona pašvaldības īpašumā Mežotnes arodvidusskolas lietošanā esošo valsts nekustamo mantu Bauskas rajona Mežotnes pagastā un valsts kustamās mantas daļu, kura nepieciešama Bauskas rajona Mežotnes internātskolas darbam.

Akceptēts noteikumu projekts “Fiskālās politikas konsultatīvās padomes nolikums”, kurš nosaka, ka Fiskālās politikas konsultatīvā padome ir konsultējoša un koordinējoša institūcija, kuras lēmumi fiskālās politikas jomā ir rekomendējoši valsts iestādēm un pašvaldībām. Padomes mērķis ir sniegt rekomendācijas Ministru kabinetam fiskālās politikas veidošanas uzlabošanai un valsts budžeta optimizēšanai, iesaistot fiskālās politikas jautājumu apspriešanā valsts un privātā sektora pārstāvjus, kā arī nevalstiskās organizācijas.

Akceptēts noteikumu projekts “Noteikumi par Alūksnes rajona Alūksnes pilsētas un Ziemeru pagasta administratīvās robežas grozīšanu”.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par privatizējamai valsts akciju sabiedrībai “Latvijas eksportkredīts” piederošo bezpeļņas organizācijas sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Latvijas Garantiju aģentūra” kapitāla daļu saglabāšanu valsts īpašumā un nodošanu Ekonomikas ministrijas turējumā”, kurš paredz saglabāt privatizējamai valsts akciju sabiedrībai “Latvijas eksportkredīts” piederošās bezpeļņas organizācijas sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Latvijas Garantiju aģentūra” kapitāla daļas valsts īpašumā, nododot tās Ekonomikas ministrijas turējumā. Privatizācijas aģentūrai uzdots par 1000 latiem palielināt atskaitījumus no valsts īpašuma privatizācijas, kompensējot privatizējamai valsts akciju sabiedrībai “Latvijas eksportkredīts” atsavināmās bezpeļņas organizācijas sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Latvijas Garantiju aģentūra” kapitāla daļas.

Akceptēts noteikumu projekts “Valstij piederošu dzīvojamo telpu īres maksas izsoles kārtība”, kuri nosaka kārtību, kādā organizējamas valstij piederošo dzīvojamo telpu īres maksas izsoles dzīvojamām telpām, par kuru lietošanu nav noslēgts dzīvojamo telpu īres līgums.

Akceptēts noteikumu projekts “Par Statistiskās informācijas valsts programmu 2002.gadam”, kuri apstiprina Statistiskās informācijas valsts programmu 2002.gadam.

Akceptēts noteikumu projekts “Par valsts aģentūru direktoru atalgojumu”, kuri nosaka, ka līdz vienotās valsts budžeta iestāžu darbinieku darba samaksas sistēmas apstiprināšanai valsts aģentūras direktora mēneša amatalgas apmēru nosaka saskaņā ar 1.pielikumu, ņemot vērā valsts aģentūras iedalījumu grupā atbilstoši valsts aģentūras direktora darbības vidi raksturojošiem rādītājiem (2.pielikums).

Akceptēts noteikumu projekts “Ministriju un citu centrālo valsts iestāžu programmu un apakšprogrammu rezultatīvie rādītāji 2001.gadam”, kuri nosaka ministriju un citu centrālo valsts iestāžu programmu un apakšprogrammu rezultatīvos rādītājus, kas paredz kārtību, kādā nosaka un groza rezultatīvos rādītājus un sniedz pārskatu par to izpildi. Rezultatīvos rādītājus nosaka likuma “Par valsts budžetu 2001.gadam” 4. un 5.pielikumā minēto ministriju un citu centrālo valsts iestāžu programmām un apakšprogrammām, un tie paredz veicamā darba (pasākumu) apjomu un raksturo valsts budžeta līdzekļu izlietojuma efektivitāti un mērķtiecīgumu.

Akceptēts noteikumu projekts “Atklāta konkursa norise attiecībā uz preču pirkšanu vai nomu”, kuri noteiks atklāta konkursa norisi attiecībā uz preču pirkšanu vai nomu.

Akceptēts noteikumu projekts “Atklāta konkursa norise attiecībā uz būvdarbu veikšanu”, kuri noteiks atklāta konkursa norisi attiecībā uz būvdarbu veikšanu.

Akceptēts noteikumu projekts “Atklāta vai slēgta konkursa norise attiecībā uz pakalpojumu sniegšanu”, kuri noteiks atklāta vai slēgta konkursa norisi attiecībā uz pakalpojumu sniegšanu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!