• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pilsonības iegūšanu - jaunā mājaslapā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.12.2001., Nr. 186 https://www.vestnesis.lv/ta/id/56792

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar Francijas atbalstu valsts pārvaldes reformās

Vēl šajā numurā

21.12.2001., Nr. 186

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pilsonības iegūšanu — jaunā mājaslapā

Kopš 14. decembra sabiedrības informēšanas un izpratnes veicināšanas par pilsonības jautājumiem kampaņas ietvaros internetā turpmāk būs pieejama mājaslapa krievu valodā www.pilsoniba.lv, kurā apmeklētājiem tiek piedāvāta izsmeļoša, aktuāla informācija par Latvijas Republikas pilsonības iegūšanas iespējām un kārtību.

Lai rastu atbildes uz jautājumiem, interesenti tos tieši var nosūtīt Naturalizācijas pārvaldei uz mājaslapā norādīto elektroniskā pasta adresi.

“Mājaslapas www.pilsoniba.lv izveide ir solis pretim mūsu auditorijai, kas ikdienā aizņemta mācībās vai darbā, ikvienam, kas praktisku vai citu personisku apsvērumu dēļ par informācijas avotu izvēlas internetu,” skaidro Naturalizācijas pārvaldes priekšniece Eiženija Aldermane. “Turklāt, interaktīvi sazinoties, mums pavērsies iespēja tuvāk iepazīt mūsu “on–line” apmeklētājus, viņu rūpes pilsonības jautājumu sakarā un konstruktīvi sniegt palīdzību.”

Mājaslapā tiks aplūkoti vispārēji jautājumi par Latvijas pilsonību, izskaidroti pilsonības iegūšanas veidi naturalizācijas kārtībā un citos likumīgos veidos. Interesenti pārskatāmā un saprotamā formā varēs uzzināt par pilsoņa tiesībām un atbildību, naturalizācijas procesā nepieciešamajiem dokumentiem, izdevumiem, pārbaužu saturu un paraugiem. Šeit būs lasāms arī topošā pilsoņa zvēresta un valsts himnas teksts. Mājaslapa regulāri tiks papildināta ar jaunu, aktuālu informāciju.

Sabiedrības informēšanas un izpratnes veicināšanas par pilsonības jautājumiem kampaņa tika sākta 19. novembrī un turpināsies līdz 2002. gada februāra vidum, taču jaunizveidotā pilsonības jautājumiem veltītā mājaslapa darbosies arī pēc informatīvās kampaņas noslēguma.

Projektu atbalsta ASV Starptautiskā attīstības aģentūra sadarbībā ar nevalstisko aģentūru “Freedom House”, Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Karaliste, Norvēģijas Karaliste, Zviedrijas Karaliste, Kanāda, Vācijas Federatīvā Republika.

 

Jolanta Vaļēviča, LR Naturalizācijas pārvaldes preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!