• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie jums dodas 36. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.12.2001., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/56930

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

28.12.2001., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — pie jums dodas 36. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar trīspadsmit likumiem, kas Saeimā pieņemti 1. un 8. novembrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 14. līdz 23. novembrim, un divdesmit sešiem Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 30. oktobra līdz 13. novembrim. Saeima ratificējusi 1974. gada Atēnu konvenciju par pasažieru un to bagāžas jūras pārvadājumu un tās 1976. gada protokolu. Jaunais likums par telekomunikācijām jau stājies spēkā, Ieguldītāju aizsardzības likums stājas spēkā ar 2002. gada 1. janvāri, bet Mēslošanas līdzekļu aprites likums — ar 1. jūliju. Grozījumi izdarīti likumos “Par privatizācijas sertifikātiem”, “Par zemes reformu Latvijas Republikas pilsētās”, “Par vērtspapīriem”, “Par patvēruma meklētājiem un bēgļiem Latvijas Republikā” u.c.

Ministru kabinets saskaņā ar Būvniecības likumu izdevis noteikumus par Latvijas būvnormatīvu LBN 305— 01 “Ģeodēziskie darbi būvniecībā”. Būvnormatīvam ir pielikums ar aprēķinu formulām un tabulām. Putnu un trušu gaļas aprites noteikumi nosaka higiēnas prasības vistu, tītaru, pīļu, zosu, paipalu, baložu, fazānu, irbju, strausu un trušu gaļas apritei, kā arī prasības putnu un trušu kautuvēm. Saskaņā ar Veterinārmedicīnas likumu izdoti noteikumi par dzīvnieku izcelsmes atkritumproduktu pārstrādes un iznīcināšanas kārtību.Izdoti jauni noteikumi par valsts zemes nomu un izdarīti grozījumi vairākos agrāk pieņemtos valdības normatīvajos aktos.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!