• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par grozījumiem un papildinājumiem Nolikumā par Latvijas Republikas valsts karoga piemērošanas noteikumiem un valsts karoga izgatavošanas kārtību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.05.1993., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/57049

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Ministru Padomes lēmums Nr.234

Par pagaidkārtību, kādā tiek izmantoti iekasētie naudas sodi par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem

Vēl šajā numurā

15.05.1993., Nr. 25

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru Padome

Veids: lēmums

Numurs: 231

Pieņemts: 10.05.1993.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

LATVIJAS REPUBLIKAS MINISTRU PADOME LĒMUMS Nr. 231

Par grozījumiem un papildinājumiem Nolikumā par Latvijas Republikas valsts karoga piemērošanas noteikumiem  un valsts karoga izgatavošanas kārtību

Latvijas Republikas Ministru Padome nolemj:

Izdarīt Nolikumā par Latvijas Republikas valsts karoga piemērošanas noteikumiem un valsts karoga izgatavošanas kārtību (apstiprināts ar Latvijas Republikas Ministru Padomes 1990. gada 7. novembra lēmumu Nr. 193 «Par Nolikuma par Latvijas Republikas valsts karoga piemērošanas noteikumiem un valsts karoga izgatavošanas kārtību» — Ziņotājs, 1990, 50) šādus grozījumus un papildinājumus:

1. Izteikt 2.3. apakšpunktu šādā redakcijā:

«2.3. uz kuģiem, kas reģistrēti Latvijas Kuģu reģistrā: kuģa pakaļgala karogkātā vai pakaļgala mastā, — ja kuģis ir gaitā, kuģa pakaļgala karogkātā, — ja kuģis ir noenkurots vai pietauvots ostā; uz mazajiem kuģiem un velkoņiem — kuģa pakaļgala mastā;»

2. Papildināt 2.4. apakšpunktu aiz vārdiem «kas pārstāv Latvijas Republikas Augstāko Padomi vai Latvijas Republikas Ministru Padomi» ar vārdiem «šo institūciju pilnvarojumā» un aizstāt vārdus «topā vai signālmastā» ar vārdu «mastā».

3. Papildināt 2. punktu ar 2.5. un 2.6. apakšpunktu šādā redakcijā: «2.5. uz kuģiem, kas reģistrēti Latvijas Kuģu reģistrā, tiem ieejot ārvalsts iekšējos ūdeņos, ostu pieeju kuģu ceļos vai stāvot ārvalsts ostā, Latvijas Republikas valsts karogs paceļams saskaņā ar šī nolikuma 2.3. apakšpunktu, bet priekšējā mastā paceļams tās valsts karogs, kuras ūdeņos kuģis atrodas;

2.6. uz ārvalstu kuģiem, tiem ienākot Latvijas Republikas iekšējos ūdeņos, ostu pieeju kuģu ceļos vai ostās, Latvijas Republikas valsts karogs paceļams kuģa priekšējā mastā vai vietā, kur to paredz attiecīgie kuģa karoga likumdošanas akti.»

4. Papildināt 3. punktu ar jaunu teikumu šādā redakcijā: «Šī punkta noteikumi neattiecas uz kuģiem.»

5. Izteikt 6. punktu šādā redakcijā:

«6. Latvijas Republikas valsts karogs uz Latvijas Kuģu reģistrā reģistrētajiem kuģiem, kā ari ārvalstu kuģiem, kas ienāk vai atrodas Latvijas Republikas iekšējos ūdeņos, ostu pieeju kuģu ceļos vai ostās paceļams pīkst. 8.00 no rīta un nolaižams ar saules rietu, bet, ienākot ostā vai izejot no tās, karogam jābūt paceltam jebkurā diennakts laikā.»

Latvijas Republikas Ministru Padomes priekšsēdētājs I. GODMANIS

Latvijas Republikas jūras lietu ministrs A. DANDZBERGS

Rīgā 1993. gada 10. maijā

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!