• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Novēlu: lai visi kopā kaldinām laimi un veiksmi savai valstij, savai Latvijai!. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.01.2002., Nr. 1 https://www.vestnesis.lv/ta/id/57087

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts galvenā pārtikas un veterinārā inspektora rīkojums Nr.349

Par importa pagaidu aizliegumu no Kenijas

Vēl šajā numurā

03.01.2002., Nr. 1

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Novēlu: lai visi kopā kaldinām laimi un veiksmi savai valstij, savai Latvijai!

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga:

Uzruna tautai Jaunajā gadā Latvijas Televīzijā 2002. gada 1. janvārī

VIKE2.JPG (18867 bytes)Foto: A.F.I

Ir jauns gads, ir pavērta jauna lappuse mūsu dzīvē. Smilšu pulksteni, kas mēra laiku, esam apgriezuši otrādi, un tas sāk skaitīt dienas atkal no jauna, no pirmā janvāra. Un tā ir mūsu izdevība atjaunoties un saprast, ka katra jauna diena, katrs jauns gads — tā ir jauna izdevība. Jauna izdevība sasniegt to, ko sirds kāro, ko vēlētos, ko esam iecerējuši, un jauna izdevība panākt to, kas būtu sasniedzams, par kuru vēl jācīnās, pie kā vēl jāpiestrādā.

Ir jauna desmitgade. Un šī ir desmitgade, kad varam jau raudzīties atpakaļ uz desmit neatkarības gadiem. Mēs ieguvām savu neatkarību laimīgā gadā, ko vienādi lasām no viena gala un no otra. 1991. gads atnesa mums brīvību un neatkarību. 2002. gads arī vienādi lasāms no abiem galiem. Un — es esmu pārliecināta — arī tas mums būs laimīgs. Arī tas iezīmēs vēsturiskus pagriezienus mūsu tautas un mūsu valsts dzīvē.

Mēs esam gatavi doties pretī jaunai nākotnei katru dienu, katru mēnesi, katru gadu un noteikti, sākoties šai jaunajai desmitgadei, jo mums tagad ir izdevība pašiem darīt to, ko esam izvēlējušies. Šī izvēle ir mūsu — ne tikai politiskajā sistēmā, kur mums ir izvēle starp partijām, profesijās, kur mums ir izvēle starp profesijām, bet katru augu dienu attiecībā uz katru lietu, ko mēs darām, katru lēmumu, ko mēs pieņemam. Tas ir mūsu, atbildība ir mūsu, gandarījums ir mūsu. Un es novēlu visiem veiksmi un laimi. Laimi katram, lai savā sirdī, savā mājā un ģimenē neaizmirst nekad, ka prieks ir mūsu pašu radīts.

Prieks un laime rodas no tā, kā mēs paši attiecamies pret pasauli. Atveriet savas sirdis, un laimei būs izdevība tajā ieplūst! Un es novēlu visiem un katram no jums veiksmi šajā nākamajā gadā. Lai tas nes jūsu vēlmju un cerību piepildījumu, lai tas nes jums skaidru redzējumu par to, ko jūs kā cilvēks, kā personība vēlaties sasniegt! Nebaidieties sapņot, nebaidieties vēlēties novēlēt vislabāko sev un citiem!

Es novēlu visu labāko visiem, visiem Latvijas iedzīvotājiem. Es novēlu visu to labāko mūsu kaimiņiem un mūsu draugiem. Lai visiem ir laime, un lai visiem ir veiksme, un lai visiem mums ir pārliecība un paļāvība — jā, katrs mēs esam savas laimes kalējs, bet visi kopā mēs varam kaldināt laimi un veiksmi savai valstij, savai Latvijai! Lai jums laimīgs un veiksmīgs šis 2002. gads!

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!