• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par hokeja haļļu celtniecību Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.01.2002., Nr. 2 https://www.vestnesis.lv/ta/id/57140

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ielu tīrīšanu un sniega izvešanu Rīgā

Vēl šajā numurā

04.01.2002., Nr. 2

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par hokeja haļļu celtniecību Rīgā

Vakar, 3. janvārī, notika kārtējā 2006.gada pasaules hokeja čempionāta rīcības komitejas sēde, kurā izanalizēti piedāvātie hokeja haļļu celtniecības vietu varianti. Rīcības komiteja piekrita Rīgas domes un SIA “Invest Rīga” paustajam viedoklim, ka lielajai hallei piemērotākā vieta ir Skanstes un Grostonas ielas krustojumā. Galīgais lēmums par halles celtniecību šajā vietā būs jāpieņem Rīgas domei.

Pasaules čempionāts hokejā 2006.gadā notiks Rīgā, un tā vajadzībām Rīgā jāuzceļ divas ledus halles ar 6000 un 12 000 skatītāju vietām. Atbilstoši starptautiskajiem standartiem (ņemot vērā drošības un transporta plūsmu) mazā halle nedrīkstētu atrasties tuvu lielajai, tādēļ rīcības komiteja izveidoja darba grupu, kuru vadīs Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta pārvaldes vadītājs Einārs Fogelis un kurā tiks iekļauti Finansu ministrijas, Rīgas domes un Latvijas Hokeja federācijas pārstāvji, lai tā trīs nedēļu laikā līdz nākamajai rīcības komitejas sēdei piedāvātu variantus vietai, kura būtu vispiemērotākā mazās halles celtniecībai.

Rīcības komiteja pilnvaroja Latvijas Hokeja federāciju izsludināt konkursu par tiesībām rīkot pasaules čempionātu hokejā, kā arī nolēma, ka jāizveido čempionāta organizācijas direktorāts, kuram būtu jāuzrauga čempionāta organizācijas process un kurā būtu iekļauti pārstāvji no Ministru kabineta, Rīgas domes un Latvijas Hokeja federācijas.

Rīcības komiteja izskatīja konkursa par čempionāta simboliku rezultātus un nolēma, ka konkursa termiņi ir jāpagarina un iesniegtie priekšlikumi publiski jāapspriež. Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Sergejs Dolgopolovs, kurš piedalījās sēdē, apsolīja, ka šos darbus varētu izlikt aplūkošanai Rīgas domes vestibilā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!