• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Tosmare" Liepājā atsāk kuģu būvi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.01.2002., Nr. 6 https://www.vestnesis.lv/ta/id/57373

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uz Rīgu atnākusi Ziemeļu un Baltijas valstu stikla māksla

Vēl šajā numurā

11.01.2002., Nr. 6

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Tosmare” Liepājā atsāk kuģu būvi

A/s “Tosmares kuģu būvētava”, kas apsaimnieko kuģu remontu rūpnīcu un dokus Liepājas ostā, pēc desmit gadu ilga pārtraukuma gatavojas nodot pasūtītājam pirmo jaunbūvēto kuģi.

Pirmais pasūtījums, ko a/s saņēmusi pēc privatizācijas, ir norvēģu zvejas kuģa būve. Korpuss jāizgatavo apmēram 80% gatavībā, pēc tam tā aprīkošana ar iekārtām notiek Norvēģijā. Kuģis pasūtītājam jāatdod februāra vidū. Paralēli norit vēl viena zvejas kuģa būve, kuras izpildes termiņš ir marta beigas.

“Drīzumā plānots nodot Tosmarē būvēto tankkuģi. Tas ir salīdzinoši neliels, paredzēts naftas produktu pārvadājumiem pa Baltijas jūru,” teica “Tosmares” kontrolpaketes īpašnieka a/s “Baltijas holdings” preses sekretārs Jānis Stepītis.

Parakstīts arī nodomu protokols, kas garantētu kuģu buvētājiem darbu visu 2002. gadu – ja protokols pārtaps līgumā, pavasarī Liepājā sāks prāmja būvi, kas paredzēts pasažieru pārvadāšanai starp kādu Norvēģijas salu un kontinentu.

 

“DIENAS BIZNESS”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!