• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ieguldījumu, vedot Latviju uz Eiropu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.01.2002., Nr. 6 https://www.vestnesis.lv/ta/id/57398

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbību ar Hamburgu

Vēl šajā numurā

11.01.2002., Nr. 6

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
EC1.JPG (19740 bytes)
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Vakar, 10.janvārī, Rīgas pilī: Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga un sabiedriskās kustības “Eiropas kustība Latvijā” prezidents Ainārs Dimants

Par ieguldījumu, vedot Latviju uz Eiropu

Vakar Valsts prezidente saņēma “Eiropas kustības Latvijā” balvu

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga vakar, 10. janvārī, saņēma sabiedriskās kustības “Eiropas kustība Latvijā” (EKL) balvu, apliecinot, ka vairums no gandrīz 1300 dalībniekiem, kas piedalījās akcijā “Eiropas cilvēks Latvijā 2001”, balsojuši par Valsts prezidenti. EKL prezidents Ainārs Dimants uzsvēra, ka kustība augstu novērtē V.Vīķes–Freibergas ieguldījumu, veicinot Latvijas attīstību. A.Dimants arī norādīja, ka prezidentei balva pienākas par to, ka viņa ir daudz paveikusi tautas vienošanā Latvijas ceļā uz Eiropas Savienību (ES) un jaunās Eiropas atkalapvienošanā. Viņš atzīmēja, ka prezidente ir daudz paveikusi, lai ES kandidātvalstis tiktu atzītas par pilntiesīgu ES sastāvdaļu.

Prezidente pateicās par viņai izrādīto godu. “Es mīlu Latviju,” sacīja V.Vīķe–Freiberga, apliecinot, ka arī turpmāk savus pūliņus veltīs valsts labklājībai, kā arī tās nākotnei jaunajā Eiropā.

Prezidente un EKL pārstāvji sarunā bija vienisprātis par plašākas sabiedrības informēšanas nepieciešamību par ES jautājumiem, atzīmējot arī nevalstisko organizāciju lomu informācijas sniegšanā un sabiedrības ieinteresēšanā par atkalapvienotās Eiropas iedzīvotāju ikdienas dzīvi un interesēm.

EC2.JPG (29171 bytes)

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!