• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par informācijas projektu "Pazīsti savus kaimiņus". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.01.2002., Nr. 7 https://www.vestnesis.lv/ta/id/57491

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pirmo SAPARD līdzekļu avansu

Vēl šajā numurā

15.01.2002., Nr. 7

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par informācijas projektu “Pazīsti savus kaimiņus”

Ceturtdien, 10. janvārī, ārlietu ministrs Indulis Bērziņš tikās ar Baltijas jūras valstu padomes (BJVP) komisāri demokrātiskās attīstības jautājumos Helli Dainu.

Tikšanās laikā ministrs informēja, kā tiek īstenotas Latvijas ārpolitikas prioritātes — integrācija ES un NATO. H. Daina interesējās par Latvijas īstenotajiem pasākumiem terorisma apkarošanā, un I. Bērziņš informēja par valdības paveikto šajā jomā. Abas puses pārrunāja arī Valsts cilvēktiesību biroja darbību un gaidāmo BJVP valstu ombudsmeņu otro semināru Sanktpēterburgā.

Tikšanās gaitā apspriests komisāres izstrādātais projekts “Pazīsti savus kaimiņus!”, kura uzdevums ir paplašināt informāciju par BJVP valstu nācijām, iedzīvotājiem, ikdienas dzīvi, politisko sistēmu, izglītības struktūru. Izstādi “Pazīsti savus kaimiņus!” plānots atklāt 18. jūnijā Sanktpēterburgā, bet Rīgā tā būs apskatāma 1. novembrī.

H. Daina uzturējās Latvijā darba vizītē no 9. līdz 11.janvārim.Vizītes laikā komisāre tikās ar ārlietu ministru Induli Bērziņu, iekšlietu ministru Mareku Segliņu, tieslietu ministri Ingrīdu Labucku, ģenerālprokuroru Jāni Maizīti, Naturalizācijas pārvaldes vadītāju Eiženiju Aldermani, kā arī ar Saeimas un nevalstisko organizāciju pārstāvjiem.

 

Ārlietu ministrijas preses nodaļa

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!