• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot akreditācijas vēstules. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.01.2002., Nr. 7 https://www.vestnesis.lv/ta/id/57492

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr.12

Par grozījumiem Valsts ieņēmumu dienesta 2000. gada 17. aprīļa rīkojumā Nr. 271

Vēl šajā numurā

15.01.2002., Nr. 7

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

VEST2.JPG (20073 bytes)
Latvijas vēstnieks Igaunijā Edgars Skuja
VEST1.JPG (18740 bytes)
Latvijas vēstnieks Rumānijā un Moldovā Andris Vilcāns
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Pasniedzot akreditācijas vēstules

Vakar, 14.janvārī, tika pasniegtas akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekam Igaunijā un Latvijas vēstniekam Rumānijā un Moldovā

 

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga vakar pasniedza akreditācijas vēstuli arī Latvijas ārkārtējam un pilnvarotajam vēstniekam Igaunijā Edgaram Skujam, novēlot vēstniekam veiksmi, pārstāvot Latviju Igaunijā. “Jūs sagaida aktīvs darbs valstī, kurai ar Latviju ir rosīgas attiecības dažādos līmeņos,” sacīja prezidente.

Valsts prezidente apstiprināja Baltijas valstu vienotības nemainīgo vērtību un vēlmi turpināt stiprināt Baltijas savstarpējo mijiedarbību. Prezidente ar vēstnieku uzsvēra arī Latvijas, Igaunijas un Lietuvas vienotības ārpolitisko aspektu, valstīm kopīgi tiecoties iekļauties ES un NATO.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga vakar, 14. janvārī, pasniedza akreditācijas vēstuli Latvijas ārkārtējam un pilnvarotajam vēstniekam Moldovā un Rumānijā Andrim Vilcānam, novēlot sekmes Latvijas sadarbības veicināšanā ar šīm valstīm.

Sarunā pārrunātas Latvijas un Moldovas divpusējās attiecības, atzīmējot, ka sadarbība ir samērā neaktīva, īpaši ekonomikā. A.Vilcāns sacīja, ka diplomātiskā darba ietvaros centīsies veicināt tirdznieciskā apjoma palielināšanos.

Prezidente un vēstnieks pārrunāja jautājumus, kas saistīti ar Moldovas un Dienvidrietumeiropas reģiona iekšpolitiskajām un ārpolitiskajām aktualitātēm.

A.Vilcāns nodeva Rumānijas pateicību par tās prezidenta Jona Ilijesku valsts vizīti 2001.gada beigās. Arī ar Rumāniju varētu vēlēties aktīvāku ekonomisko sadarbību, atzīmēja vēstnieks, uzsverot valsts vizītes nozīmi Latvijas un Rumānijas sakaru veicināšanā. Prezidente uzsvēra Rumānijas kā 2001.gada prezidējošās valsts atbalstu EDSO misijas slēgšanai Latvijā.

Abas puses pārrunāja Eiropas jauno demokrātiju jeb “Viļņas desmitnieka” centienus NATO integrācijas jautājumos. Vēstnieks informēja prezidenti par aktualitātēm saistībā ar šī gada pirmajā pusē gaidāmo sanāksmi Bukarestē.

 

Valsts prezidenta preses dienests

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!