• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 39. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.01.2002., Nr. 9 https://www.vestnesis.lv/ta/id/57753

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts valodas komisiju

Vēl šajā numurā

17.01.2002., Nr. 9

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 39. burtnīca

Godātie lasītāji, šī 2001. gada valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar astoņpadsmit likumiem, kas Saeimā pieņemti 22.novembrī un 6. decembrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 7. līdz 22. decembrim, un divdesmit pieciem Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 27. novembra līdz 12. decembrim. Saeima ratificējusi 1961. gada Eiropas Sociālo hartu un Latvijas Republikas un Eiropas Savienības Asociācijas padomes lēmumu par tirdzniecības nosacījumu pilnveidošanu pārstrādātiem lauksaimniecības produktiem, kā arī lēmumu par grozījumiem Latvijas un Slovākijas brīvās tirdzniecības līguma 2. protokolā. Ar šā gada 1. janvāri stājies spēkā jaunais likums “Par pašvaldību palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā”. Grozījumi izdarīti Sodu izpildes kodeksā, Valsts drošības iestāžu likumā, Patērētāju tiesību aizsardzības likumā, Dzīvnieku aizsardzības likumā un vairākos citos likumos.

Ministru kabineta noteikumi par Latvijas būvnormatīvu LBN 002-01 “Ēku norobežojošo konstrukciju siltumtehnika” stāsies spēkā ar 2003. gada 1. janvāri. Tajā ir dotas aprēķinu formulas un tabulas ar dažādiem siltuma caurlaidības un labojuma koeficientiem. Būvnormatīva mērķis ir veicināt enerģijas racionālāku izmantošanu, paredzot enerģētiski efektīvu būvelementu lietošanu. Saskaņā ar Epidemioloģiskās drošības likumu izdoti noteikumi par darbiem, kas saistīti ar iespējamu risku citu cilvēku veselībai un kuros nodarbinātajiem obligātas ir veselības pārbaudes. Tie attiecas uz personām, kuras strādā pārtikas apritē vai sniedz pakalpojumus klientiem frizētavās, tūristu mītnēs, izglītības iestādēs, ārstniecības iestādēs u.tml. Saskaņā ar Obligātā militārā dienesta likumu izdoti noteikumi par kārtību, kādā veselības stāvokļa dēļ atvaļinātajiem karavīriem sedz dienesta laikā gūto veselības traucējumu ārstēšanas izmaksas. Dzelzceļa pasažieru un bagāžas pārvadāšanas noteikumi reglamentē biļešu noformēšanu, rokas bagāžas, kravas bagāžas un dzīvnieku pārvadāšanu, kā arī pasažieru un bagāžas pārvadāšanas kontroles kārtību. Grozījumi izdarīti vairākos agrāk pieņemtajos tiesību aktos. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!