• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbību ar Armēniju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.01.2002., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58018

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

23.01.2002., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbību ar Armēniju

Vakar, 22. janvārī, Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājs, Latvijas un Armēnijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētājs Edvīns Inkēns tikās ar Armēnijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Ašotu Hovakimjanu.

Tikšanās laikā galvenā uzmanība veltīta Latvijas un Armēnijas parlamentārās sadarbības padziļināšanas iespējām un abu valstu integrācijai Eiropas struktūrās.

E. Inkēns un A. Hovakimjans apsprieda Latvijas un Armēnijas parlamentārās sadarbības grupas iespējamo vizīti šā gada pavasarī Armēnijā, kas nostiprinātu abu valstu parlamentāros kontaktus. Arī Armēnija ir izvēlējusies virzību uz Eiropas Savienību, tāpēc tai ļoti nozīmīga ir mūsu valsts pieredze.

Šogad paredzēta arī Armēnijas prezidenta Roberta Kočarjana vizīte Latvijā, kas abu valstu divpusējās attiecībās radīs jaunu pavērsienu — padziļināsies sadarbība prezidentu, parlamentu un ministriju līmenī.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!