• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 40. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.01.2002., Nr. 14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58137

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ārlietu ministrijas atzinību

Vēl šajā numurā

25.01.2002., Nr. 14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 40. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar divpadsmit likumiem, kas Saeimā pieņemti 13. decembrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti 21. un 28. decembrī, un piecpadsmit Ministru kabineta noteikumiem, kas izdoti 18. decembrī. Saeima ratificējusi 1971. gada Konvenciju par civiltiesisko atbildību kodolmateriālu jūras pārvadājumu jomā un Latvijas Republikas starptautiskos līgumus: ar Lietuvas Republiku — par savstarpēju palīdzību dabas katastrofu un citos plaša mēroga nelaimes gadījumos, ar Azerbaidžānas Republiku — par starptautiskajiem pārvadājumiem ar autotransportu, ar Slovākijas Republiku — par starptautiskajiem kombinētajiem pārvadājumiem. Ar šā gada 1. janvāri stājies spēkā jaunais Valsts darba inspekcijas likums. Grozījumi izdarīti Pārtikas aprites uzraudzības likumā, Veterinārmedicīnas likumā, Lauksaimniecības likumā, likumā “Par uzņēmumu, iestāžu un organizāciju darbības apturēšanas kārtību” u.c.

Ministru kabinets izdevis jaunus noteikumus par alkohola denaturēšanas un denaturētā alkohola aprites kārtību un par jēlspirta, spirta un citu alkoholisko dzērienu zuduma normām to ražošanas uzņēmumos. Saskaņā ar Būvniecības likumu izdoti noteikumi par Latvijas būvnormatīvu LBN 207–01 “Ģeotehnika. Būvju pamati un pamatnes”. Noteikumi par atsevišķu veidu bīstamo atkritumu apsaimniekošanas kārtību attiecas uz naftas produktu atkritumiem, bīstamas vielas saturošām baterijām un akumulatoriem, titāna dioksīda rūpniecības atkritumiem u.tml. Saskaņā ar likumu “Par piesārņojumu” izdoti noteikumi par ūdens un augsnes aizsardzību no lauksaimnieciskas darbības izraisītā piesārņojuma ar nitrātiem. Grozījumi izdarīti noteikumos par ēku un būvju nekustamā īpašuma nodokļa deklarāciju un pārskatu, par savvaļas dzīvnieku turēšanu nebrīvē un to kolekciju izveidošanu u.c. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!