• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti"- ir iznākusi 41. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.01.2002., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58236

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Andrejsalu pēc dažiem gadiem

Vēl šajā numurā

29.01.2002., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti”— ir iznākusi 41. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā 2001. gada valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar vienpadsmit likumiem, kas Saeimā pieņemti 20. decembrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti 28. decembrī un šā gada 9. janvārī, un pieciem Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 18. līdz 27. decembrim. Saeima ratificējusi Latvijas Republikas un Kazahstānas Republikas konvenciju par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma un kapitāla nodokļiem. Par tās stāšanos spēkā Ārlietu ministrija paziņos laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Likums “Par darbinieku aizsardzību darba devēja maksātnespējas gadījumā” reglamentē darbinieku prasījumu apmierināšanu un garantiju fonda līdzekļu veidošanas un izlietošanas kārtību. Komerclikuma spēkā stāšanās kārtības likumā noteikta citos normatīvajos aktos lietoto terminu izpratne pārejas posmā un uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) ierakstīšanas kārtība komercreģistrā. Ar šā gada 1. jūliju stāsies spēkā Iepakojuma likums. Grozījumi izdarīti Administratīvo pārkāpumu kodeksā, likumos “Par valsts pensijām”, “Par nodokļiem un nodevām”, “Par dabas resursu nodokli”, “Par vides aizsardzību” u.c.

Saskaņā ar Dzelzceļa pārvadājumu likumu Ministru kabinets izdevis noteikumus par pavadzīmes aizpildīšanas kārtību kravu pārvadājumos. Tiem ir divi pielikumi ar veidlapu paraugiem. Noteikumiem par pašvaldību finansu izlīdzināšanas fonda ieņēmumu sadales kārtību 2002. gadā ir četri pielikumi. Noteikumi par nesēja atlīdzības lieluma noteikšanu, tās iekasēšanu, sadali un izmaksāšanu par fonogrammu un filmu reproducēšanu personiskām vajadzībām izdoti saskaņā ar Autortiesību likumu. Atlīdzību iekasēs no tukšo materiālo nesēju (audiokasešu, videokasešu, kompaktdisku u.tml.) kā arī atbilstošo reproducēšanas iekārtu izgatavotājiem un importētājiem. To sadalīs organizācijām, kas pārstāv autorus, izpildītājus, fonogrammu un filmu producentus. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!