• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mantojumu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.01.2002., Nr. 16 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58288

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

30.01.2002., Nr. 16

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mantojumu ziņas

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ĻUBOVAS JAKOVĻEVAS, p.k.0203XX-XXXXX, dzīv. Rīgā, D.Brantkalna ielā 13-42, mirušas 2001.gada 21.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā divu mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Precizējot iepriekš publicēto

“Latvijas Vēstneša” 2002.gada 14.numura 14.lappuses Mantojumu ziņu otrās slejas devītā sludinājuma par VJAČESLAVA JAKIMENKO-ZABUGAS mantojumu otrajā teikumā minētā ieinteresēto personu pieteikšanās termiņa tiesā ierobežojošais datums lasāmas – 2002.gada 23.aprīlis. Atvainojamies visām ar šo publikāciju saistītajām un atkarīgajām personām par radušos neprecizitāti.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!