• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par digitālajos topogrāfiskajos plānos M 1:500 attēloto objektu klasifikatora un to elementu pagaidu apzīmējumu specifikācijas apstiprināšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.01.2002., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58313

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par iekšlietu iestāžu disciplinārpraksi

Vēl šajā numurā

31.01.2002., Nr. 17

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts zemes dienests

Veids: rīkojums

Numurs: 375

Pieņemts: 06.12.2001.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts zemes dienesta rīkojums Nr.375

Rīgā 2001. gada 6. decembrī

Par digitālajos topogrāfiskajos plānos M 1:500 attēloto objektu klasifikatora un to elementu pagaidu apzīmējumu specifikācijas apstiprināšanu

Pamatojoties uz likuma “Par Valsts zemes dienestu” 2. panta 7. punktu, “Latvijas Republikas Valsts zemes dienesta nolikuma” 3.7. un 4.4. punktu un lai nodrošinātu topogrāfisko uzmērīšanu atbilstoši MK 02.05.2000. gada 2. maija noteikumu Nr.168 LBN 005–99 “Inženierizpētes noteikumi būvniecībā”, nosaku:

1. Apstiprināt digitālajos topogrāfiskajos plānos M 1:500 attēloto objektu klasifikatora un to elementu pagaidu apzīmējumu specifikāciju, topogrāfisko simbolu bibliotēku topograf.cel, līnijas stilu bibliotēku jau500.rsc, teksta simbola bibliotēku font. rsc un printera draiveri printer.plt, kas ir sagatavoti elektroniskā veidā un ir šīs specifikācijas neatņemama sastāvdaļa, kuru nodošanu lietotājiem bez maksas kārto LR Valsts zemes dienesta reģionālās nodaļas.

2. Digitālajos topogrāfiskajos plānos M 1:500 attēloto objektu klasifikators un to elementu pagaidu apzīmējumu specifikācijas stājas spēkā desmit dienu laikā no rīkojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

3. Grafiskajai videi, kurā tiek apkopoti un uzturēti mēroga 1:500 dati LR Valsts zemes dienestā, ir *.dgn failu formāts. Iesniedzot datus citā datu formātā, datu sagatavotājam ir jānodrošina korekta datu transformācija atbilstoši rīkojumā noteiktajam datu formātam un specifikācijai.

4. LR Valsts zemes dienestā apkopoto digitālo topogrāfisko plānu failu informācija tiek dalīta un nosaukta atbilstoši TKS 93 mēroga 1:1000 planšetu nomenklatūrai.

5. LR Valsts zemes dienesta reģionālajām nodaļām, mērniecībā licencētām personām, pašvaldību un valsts institūcijām, kā arī inženiertehnisko komunikāciju ekspluatējošām organizācijām, izgatavojot un kārtojot mēroga 1:500 digitālos topogrāfijas plānu datus, ņemt par pamatu apstiprināto “Digitālajos topogrāfiskajos plānos M 1:500 attēloto objektu klasifikatora un to elementu pagaidu apzīmējumu specifikāciju”.

6. LR Valsts zemes dienesta izpilddirektora institūcijai līdz 2002. gada 1. jūlijam izstrādāt un iesniegt apstiprināšanai “Digitālās topogrāfiskās uzmērīšanas tehnisko instrukciju”, kas ietver topogrāfiskajos plānos M 1:500 attēloto objektu klasifikatora un to elementu apzīmējumu specifikāciju.

Valsts zemes dienesta ģenerāldirektora vietnieks V.Kvetkovskis

“Latvijas Vēstneša” redakcijā — 29.01.2002.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!