• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ASV ieinteresētību mazgadīgo likumpārkāpēju likteņos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.01.2002., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58331

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par bērnu tiesībām un aizstāvjiem

Vēl šajā numurā

31.01.2002., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ASV ieinteresētību mazgadīgo likumpārkāpēju likteņos

ASV vēstnieks Latvijā Braiens Karlsons vakar, 30. janvārī, teica uzrunu dokumentālās filmas “Alternatīvas” pirmizrādē. Šajā filmā stāstīts par nevalstiskās organizācijas “Rīgas pilsētas misija” aktivitātēm, palīdzot mazgadīgo cietumnieku sociālajā rehabilitācijā.

Filma ir daļa no publicitātes kampaņas, kas veidota, lai pievērstu sabiedrības un amatpersonu uzmanību šim projektam. Publicitātes kampaņai līdzekļus piešķīris ASV un Baltijas sadarbības fonds.

Pēc ASV vēstnieka vārdiem, “ir svarīgi atrast veidus, kā palīdzēt jauniem cilvēkiem, kas bijuši ieslodzījumā, atgriezties sabiedrībā kā pilnvērtīgiem tās locekļiem. ASV pieredze liecina, ka pareiza izturēšanās pret pusaudžiem, viņiem pirmoreiz stājoties tiesībsargājošo iestāžu priekšā, nodrošina lielāku iespējamību, ka viņi vairs nekad neatkārtos savas kļūdas. “Rīgas pilsētas misijas” rīkotā vasaras nometņu programma ir lielisks piemērs tam, kā radoša pieeja var tikt izmantota, lai nodrošinātu šo jauniešu neatgriešanos tiesās un cietumos”.

Vakar notika arī dokumentālās filmas pirmizrāde kinoteātrī “Rīga”.

 

ASV vēstniecība Latvijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!