• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizvakar, 29. janvārī, Ministru kabineta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.01.2002., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58342

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Aizsardzības ministrijas, ko pārstāv Latvijas Republikas aizsardzības ministrs, Igaunijas Republikas aizsardzības ministra, Lietuvas Republikas Nacionālās aizsardzības ministra, Dānijas Karalistes aizsardzības ministra, Somijas Republikas aizsardzības ministra, Nīderlandes...VAIRĀK

Vēl šajā numurā

31.01.2002., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizvakar, 29. janvārī, Ministru kabineta sēdē

Turpinājums. Informācijas sākums — “LV” Nr.16, 30.01.2002.

Pieņemta zināšanai finansu ministra Gundara Bērziņa sniegtā informācija par likumprojekta “Par valsts budžetu 2003.gadam” un “Makroekonomiskās attīstības un fiskālās politikas pamatnostādņu 2003.–2007.gadam” izstrādes grafiku. Ministrijām (sekretariātiem) uzdots nedēļas laikā atkārtoti izvērtēt likumprojekta “Par valsts budžetu 2003.gadam” un “Makroekonomiskās attīstības un fiskālās politikas pamatnostādņu 2003.–2007.gadam” izstrādes grafika projektu un, ja nepieciešams, iesniegt attiecīgus priekšlikumus Finansu ministrijā. Finansu ministrijai kopīgi ar Valsts kancelejas Politikas koordinācijas departamentu uzdots izvērtēt likumprojekta “Par valsts budžetu 2003.gadam” un “Makroekonomiskās attīstības un fiskālās politikas pamatnostādņu 2003.–2007.gadam” izstrādes grafika projektu un piedāvāt iespējamos risinājuma variantus izskatīšanai Ministru kabineta sēdē. Finansu ministrijai uzdots apkopot saņemtos priekšlikumus, attiecīgi precizēt izstrādes grafika projektu un iesniegt to izskatīšanai Ministru kabineta 12.februāra sēdē.

Pieņemta zināšanai tieslietu ministres Ingrīdas Labuckas sniegtā informācija par Administratīvā procesa likuma ieviešanai nepieciešamo grozījumu izdarīšanu spēkā esošajos normatīvajos aktos. Ministrijām atbilstoši protokola pielikumā minētajam kompetences sadalījumam uzdots izstrādāt nepieciešamos likumprojektus Administratīvā procesa likuma ieviešanai un līdz 2002.gada 1.martam iesniegt tos Tieslietu ministrijā. Tieslietu ministrijai uzdots minētos likumprojektus līdz 2002.gada 1.maijam noteiktā kārtībā iesniegt izskatīšanai Ministru kabinetā. Ministrijām un īpašu uzdevumu ministru sekretariātiem uzdots līdz 2002.gada 1.decembrim iesniegt Ministru kabinetā nepieciešamos grozījumus normatīvajos aktos, lai saskaņotu savā kompetencē esošos Ministru kabineta noteikumus ar Administratīvā procesa likuma normām. Finansu ministrijai uzdots izstrādāt un līdz 2002.gada 1.maijam iesniegt Ministru kabinetā likumu par izpildiestādes pieeju budžetu līdzekļiem un atlīdzinājuma par kaitējumu, kas nodarīts ar administratīvo aktu vai iestādes rīcību, aprēķināšanas likumu. Ņemot vērā finansu ministra G.Bērziņa izteikto priekšlikumu, nolemts jautājuma “Par likuma “Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem” 12.pantā ietvertā pilnvarojuma Ministru kabinetam izpildes problēmām” izskatīšanu atlikt. Visām ministrijām (sekretariātiem) uzdots nedēļas laikā iesniegt Finansu ministrijā atzinumu par sagatavoto jautājuma projektu. Finansu ministrijai uzdots izvērtēt atzinumos minēto, attiecīgi precizēt sagatavoto jautājumu un iesniegt to izskatīšanai Ministru kabineta 12.februāra sēdē kā Ministru kabineta lietu.

Pieņemta zināšanai finansu ministra G.Bērziņa un iekšlietu ministra Mareka Segliņa sniegtā informācija par izmeklēšanas gaitu un rezultātiem saistībā ar Terehovas robežkontroles punkta darbību. Finansu ministrijai uzdots pēc jautājuma saskaņošanas ar Pasaules banku iesniegt izskatīšanai Ministru kabineta sēdē informāciju par videonovērošanas sistēmas nodošanas gaitu Iekšlietu ministrijas valdījumā. Izdarīt Ministru kabineta 2001.gada 13.novembra sēdes protokollēmumā “Grozījumi likumā “Par pievienotās vērtības nodokli”” šādus grozījumus: izteikt 3.punktu šādā redakcijā: “3. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai izstrādāt un līdz 2002.gada 1.maijam iesniegt Finansu ministrijā Ministru kabineta noteikumu projektu par depozīta sistēmas piemērošanas kārtību atkārtoti lietojamam iepakojumam.”; papildināt protokollēmumu ar 4. un 5.punktu šādā redakcijā: “4. Finansu ministrijai kopīgi ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju izstrādāt priekšlikumus par pievienotās vērtības nodokļa piemērošanas iespējām atkārtoti lietojamam iepakojumam. 5. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai kopīgi ar Finansu ministriju līdz 2002.gada 1.augustam iesniegt noteiktā kārtībā izskatīšanai Ministru kabinetā: 5.1. Ministru kabineta noteikumu projektu par depozīta sistēmas piemērošanas kārtību atkārtoti lietojamam iepakojumam; 5.2. priekšlikumus par pievienotās vērtības nodokļa piemērošanas iespējām atkārtoti lietojamam iepakojumam.”.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!