• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Ukrainas sadarbību veselības aprūpē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.02.2002., Nr. 21 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58580

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ukraina uzskata Latviju par senu un ļoti uzticamu partneri

Vēl šajā numurā

07.02.2002., Nr. 21

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Ukrainas sadarbību veselības aprūpē
LIG1.JPG (18687 bytes)
Vakar, 6.februārī, Labklājības ministrijā sadarbības līgumu paraksta: Ukrainas vēstnieks Latvijā Viktors Mihailovskis un Latvijas Labklājības ministrijas valsts sekretāre Maija Poršņova Foto: Arnis Blumbergs, “LV”

Trešdien, 6. februārī, Labklājības ministrijā Labklājības ministrijas valsts sekretāre Maija Poršņova un Ukrainas vēstnieks Latvijā Viktors Mihailovskis parakstīja Latvijas Republikas Labklājības ministrijas un Ukrainas Veselības ministrijas sadarbības līgumu veselības aprūpes un medicīnas zinātnes jomās.

Līgums paredz, ka līgumslēdzējas puses, pamatojoties uz vienlīdzības un abpusēja izdevīguma nosacījumiem, sekmēs savstarpējo sadarbību veselības aprūpē un medicīnas zinātnē.

Paredzēts attīstīt sadarbību dažādās jomās, piemēram, informācijas apmaiņa veselības aprūpes un medicīnas zinātnes jomās atbilstoši noteiktajām interešu sfērām, sadarbība veselības aprūpē iesaistītā personāla apmācībā, tieša abu valstu iestāžu un organizāciju sadarbība veselības aprūpē un medicīnas zinātnē, informācijas apmaiņa mūsdienīga aprīkojuma, farmācijas un jaunu tehnoloģiju attīstības jomā.

Latvijas un Ukrainas puses veic arī savstarpēju informācijas apmaiņu par starptautiski nozīmīgu kongresu un simpoziju rīkošanu attiecīgajās valstīs veselības aprūpes un medicīnas zinātnes jomās.

 

Labklājības ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!