• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mantojumu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.02.2002., Nr. 22 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58618

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

08.02.2002., Nr. 22

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mantojumu ziņas

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VITOLDA VALEIŅA, dzim.1922.gadā, dzīv. Rīgā, Dzelzavas ielā 82-38, miruša 2001.gada 20.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Valmieras rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IVANA OSTAČA, dzim.1935.gada 12.aprīlī, dzīv. Valmierā, Beātes ielā 25a-66, miruša 2001.gada 23.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā mēneša laikā pēc publikācijas laikrakstā. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Valmieras rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MIRDZAS AUNIŅAS, dzim.1922.gada 9.decembrī, dzīv. Vācijā, Minhenē, Am Hochstand 31, 85640 Putzbrunn, mirušas 2001.gada 7.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas laikrakstā. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALEKSANDRAS KOLBASOVAS, dzim.1920.gadā, dzīv. Rīgā, Daugavgrīvas ielā 132/4-3, mirušas 2001.gada 28.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Sludinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Centra rajona tiesa uzaicina GAIDAS KRŪMIŅAS, dzim.1936.gada 2.janvārī, pēdējā dzīvesvieta bija Rīgā, A.Čaka ielā 49-12, mantiniekus, kreditorus un personas, kurām kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikties Rīgas Centra rajona tiesā 3 (trīs) mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Gadījumā, ja tiesības netiks pieteiktas uzaicinājumā noteiktajā termiņā, iestājoties šim termiņam, tās tiks atzītas par dzēstām.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ELVĪRAS ZENTAS ZAMBERGAS, dzim.1927.gadā, dzīv. Ventspilī, Dzintaru ielā 28-30, mirušas 2001.gada 7.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALDONAS PĒTERSONES, dzim.1914.gadā, dzīv. Ventspilī, Karlīnes ielā 3-1, mirušas 2001.gada 12.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā mēneša laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA FETLERA, dzim.1922.gadā, dzīv. Ventspilī, Pētera ielā 19-2, miruša 1994.gada 19.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā mēneša laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ARVĪDA EDVĪNA TAMBERGA, dzim.1929.gadā, dzīv. Ventspilī, Robežu ielā 46, miruša 2001.gada 14.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANTONA ŠĶIETNIEKA, dzim.1925.gadā, dzīv. Ventspils rajona Ziru pagasta “Muižarājos”, miruša 1982.gada 19.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā mēneša laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Aizkraukles rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JĀZEPA REIŅA, dzim.1936.gada 28.maijā, dzīv. Aizkraukles rajona Vietalvas pagasta “Vecskolās”, miruša 2001.gada 8.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA LUZERA, miruša 2001.gada 20.jūnijā, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties mēneša laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas lieta par RADIVILA ZUBRICKA, dzim.1934.gada 1.februārī, pēdējā dzīvesvieta: Daugavpilī, Vāveru ielā 9-1, miruša 2001.gada 11.jūlijā, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina triju mēnešu laikā pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu. Gadījumā, ja šīs personas nepieteiks savas tiesības uzaicinājumā noteiktajā termiņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Krāslavas rajona tiesas lietvedībā atrodas FRANČA KUPRA mantojuma lieta ar Nr.C18016602, 166/02, dzim.1911.gadā, līdz nāvei dzīv. Krāslavā, miruša 2002.gada 10.janvārī. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem pieteikties Krāslavas rajona tiesā uz atklājušos mantojumu trīs mēnešu laikā no publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Personas, kuras noteiktajā termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Aizkraukles rajona tiesā Aizkrauklē, Spīdolas ielā 4, atrodas lieta sakarā ar LONGINA ZARIŅA, dzim.1928.gada 10.maijā, dzīv. Aizkraukles raj., Pļaviņās, Raiņa ielā 9, miruša 2000.gada 5.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret to, pieteikties tiesā viena mēneša laikā pēc publikācijas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ILGOŅA SAULĪŠA, dzim.1925.gadā, dzīv. Rīgā, Varkaļu ielā 14-1, miruša 2000.gada 27.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Krāslavas rajona tiesa uzaicina IGNATA ZARIŅA, dzim.1934.gadā, līdz nāvei dzīv. Krāslavas raj., Konstantinovas pag., miruša 2001.gada 2.novembrī, mantiniekus, legatārijus, kreditorus pieteikties Krāslavas rajona tiesā uz atklājušos mantojumu trīs mēnešu laikā pēc uzaicinājuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Personas, kuras noteiktajā termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar KAPITALINAS TERENTJEVAS, dzim.1926.gada 7.novembrī, dzīv. Daugvapils rajona Dubnas c., Alejas ielā 1, mirušas 2000.gada 15.oktobrī, atstāto mantojumu. Personām, kam ir prasības vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās Daugavpils tiesā trīs mēnešu laikā. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Alūksnes rajona tiesa uzaicina trīs mēnešu laikā no šīs publikācijas pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz 2001.gada 3.novembrī mirušā JĀŅA JAKOBSTANTA, p.k.0911XX-XXXXX, dzīv. Alūksnes rajona Gaujienas pagasta “Ezulejās”, mantojumu. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Aizkraukles rajona tiesā Aizkrauklē, Spīdolas ielā 4, atrodas lieta sakarā ar ZUZANNAS LIEPIŅAS, dzim.1904.gada 15.augustā, dzīv. Aizkraukles raj., Bebru pag., “Kalniņos”, mirušas 2001.gada 5.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret to, pieteikties tiesā viena mēneša laikā pēc publikācijas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IVANA DEMENTJEVA, dzim.1933.gadā, dzīv. Rīgā, Kurzemes prospektā 12-12, miruša 2001.gada 16.maijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Sludinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar NIKOLAJA MERKUĻJEVA, dzim.1922.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Babītes pagastā, Jūrmalas ielā 9, miruša 2001.gada 27.maijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 15.maijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar INTAS ANDERSONES, dzim.1934.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Carnikavas pagastā, d/s “Arhitekts” Nr.485, mirušas 2001.gada 29.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 4.maijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar VERONIKAS AMOLIŅAS, personas kods 2210XX-XXXXX, mirušas 2001.gada 1.oktobrī, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesa izsludina par 1981.gada 8.oktobrī mirušā VIKTORA ČUSLINA, kura pēdējā dzīvesvieta bija Rīgas rajona Babītes pagastā, “Eglīšos”, mantojuma atklāšanos. Tiesa uzaicina visus, kuriem kā mantiniekiem, kerditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu, pieteikt savas tiesības Rīgas rajona tiesā mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas, pretējā gadījumā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Jūrmalas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JEĻIZAVETAS ŽOGOVAS, p.k.1012XX-XXXXX, dzim.1927.gada 10.decembrī Krievijā, dzīv. Kuldīgas ielā 19-40, Jūrmalā, mirušas 2001.gada 4.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, lūdzu pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ŽANA VARAKINA, dzim.1942.gadā, dzīv. Rīgā, Ilūkstes ielā 103-88, miruša 2002.gada 5.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Talsu rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar VĒRAS LEGZDIŅAS, dzim.1906.gada 28.jūlijā, dzīv. Talsos, Krievraga ielā 18, mirušas 2001.gada 30.novembrī, atstāto mantojumu. Visiem tiem, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu vai iebildumi pret testamentu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas, un personas, kas nebūs pieteikušas iebildumus pret testamentu, tiks atzītas par tādām, kas atteikušās no iebildumiem.

 

2001.gada 17.oktobrī miris JĀNIS MENKOVSKIS, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavas rajonā, Ozolnieku pagastā, Rīgas ielā 21-6. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Tukuma rajona tiesa uzaicina līdz 2002.gada 30.maijam pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz 2001.gada 20.novembrī mirušā SIGITA VIĻČAUSKA mantojumu. Ja tiesības netiks pieteiktas norādītajā termiņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Tukuma rajona tiesa uzaicina līdz 2002.gada 21.jūnijam pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz 2001.gada 2.novembrī mirušā AUGUSTA BUNKŠA mantojumu. Ja tiesības netiks pieteiktas norādītajā termiņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Tukuma rajona tiesa uzaicina līdz 2002.gada 5.aprīlim pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz 2000.gada 6.novembrī mirušā KĀRĻA BEMBERA mantojumu. Ja tiesības netiks pieteiktas norādītajā termiņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALDA LEITĀNA, dzim.1969.gadā, dzīv. Rīgā, Viestura prospektā 71-6, miruša 2001.gada 17.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 30.aprīlim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALEKSEJA IVANOVA, dzim.1937.gadā, dzīv. Rīgā, Tālavas gatvē 9-4, miruša 2001.gada 25.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Sludinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar GAĻINAS KOROĻEVAS, dzim.1931.gadā, dzīv. Rīgā, Kurzemes prospektā 140-76, mirušas 2001.gada 4.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Tukuma rajona tiesa uzaicina līdz 2002.gada 9.maijam pieteikties visus tos, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir kādas tiesības uz 2001.gada 9.maijā mirušā ILMĀRA ZĒBERGA mantojumu. Ja tiesības netiks pieteiktas norādītajā termiņā, nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar JEVGENIJAS AUGULES, dzim.1928.gada 10.februārī, mirušas 2002.gada 10.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA BĒMA, dzim.1929.gadā, dzīv. Rīgā, Imantas ielā 23-1, miruša 2001.gada 25.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas tiesības uz mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Sludinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANNAS STAŽKOVAS, dzim.1922.gadā, dzīv. Rīgā, Antonijas ielā 6a-13, mirušas 2001.gada 9.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 4.aprīlim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2001.gada 2.februārī miris IVARS STANKEVIČS un 2001.gada 21.februārī mirusi SARMĪTE STANKEVIČA, kuru pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Rīgas ielā 12-1. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušo mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Aizkraukles rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar AIVARA KUBIĻA, dzim.1952.gadā, dzīv. Aizkraukles rajonā, Pilskalnes pagastā, Kalna ielā 11, miruša 2001.gada 24.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MIKEĻA SALMIŅA, miruša 2001.gada 29.novembrī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas civillieta sakarā ar ARKĀDIJA OSIPOVA, dzim.1924.gada 9.februārī, dzīv. Daugavpilī, Jātnieku ielā 81a-12, miruša 2001.gada 21.decembrī, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādi kādas prasības par mantojumu vai iebildumi, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un pretenzijas tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Saldus rajona tiesā saņemts pieteikums 2001.gada 12.novembrī mirušā ELMĀRA OŠA, p.k.0611XX-XXXXX, kura pēdējā dzīvesvieta bija Saldus rajona Brocēnu lauku teritorijā, Cieceres ielā 3-7, mantojuma lietā. Visus iespējamos mantiniekus un kreditorus lūdzam pieteikties Saldus rajona tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Cēsu rajona tiesā, 213.zālē, 2002.gada 28.februārī pulksten 14 tiks nolasīts JĀŅA OŠIŅA, dzīv. Cēsu rajonā, Dzērbenes pagastā, miruša 2001.gada 23.oktobrī, testaments. Visas personas, kuras vēlas pretendēt uz mantojumu vai apstrīdēt testamentu, vai pieteikt kreditoru pretenzijas, tiek aicinātas par to paziņot Cēsu rajona tiesā trīs mēnešu laikā no testamenta nolasīšanas. Pēc minētā termiņa tiks dzēstas visas laikā nepieteiktās tiesības un prasības.

 

Rīgas Centra rajona tiesa uzaicina JURA GROSBERGA, personas kods 0610XX-XXXXX, kura pēdējā dzīvesvieta bija Rīgā, A.Čaka ielā 151-58, un kura mantojums atklājies 2001.gada 17.februārī, mantiniekus, kreditorus un personas, kurām kā citādi ir tiesības uz mantojumu, pietiekties trīs mēnešu laikā Rīgas Centra rajona tiesā A.Pumpura ielā 1, Rīgā, 3.stāvā, 71.kabinetā. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

1975.gada 4.maijā mirusi EMĪLIJA LIEPA, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavas rajona Valgundes ciema saimniecība “Dumpji”. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

2002.gada 31.janvārī tika nolasīts OLGAS SALENIECES, p.k.1502XX-XXXXX, dzīv. Aucē, Miera ielā 12-3, mirušas 2001.gada 23.martā, testaments. Personas, kurām ir iebildumi testamenta saturam vai citādas prasības par mantojumu, tiek aicinātas pieteikties Dobeles rajona tiesā divu mēnešu laikā no uzaicinājuma publicēšanas. Visas laikā nepieteiktās tiesības un prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JURIJA DARDIKA, dzim.1947.gadā, dzīv. Rīgā, Ezermalas ielā 2/2-57, miruša 2001.gada 7.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Centra rajona tiesa uzaicina Semjona Sukoņņikova, pers. kods 2606XX-XXXXX, kura pēdējā dzīvesvieta bija Rīgā, Pērnavas ielā 10-77, un kura mantojums atklājies 2001.gada 10.augustā, mantiniekus, kreditorus un personas, kurām kā citādi ir tiesības uz mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā Rīgas Centra rajona tiesā A.Pumpura ielā 1, Rīgā, 3.stāvā, 71.kabinetā. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar MAIJAS PETROVSKAS, dzim.1952.gada 15.novembrī, mirušas 2002.gada 7.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Jūrmalas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VANDAS LAUDERES, p.k.1207XX-XXXXX, dzim.1912.gada 12.jūlijā Latvijā, Rēzeknes raj., dzīv. Kārklu ielā 7, Jūrmalā, mirušas 2001.gada 22.maijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, lūdzu pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā pēc publikācijas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ELZAS BLAŠĶES, dzim.1928.gadā, dzīv. Rīgā, Rēzeknes ielā 48-1, mirušas 2001.gada oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA GURECKA, miruša 1996.gada 10.novembrī, atstāto mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir kādas citādas tiesības uz mantojumu vai iebildumi pret testamentu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Visi, kas savas tiesības un iebildumus nepieteiks uzaicinājuma termiņā, tiks atzīti par tādiem, kas zaudējuši šīs tiesības vai atteikušies no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar SVETLANAS TATARENKO, dzim.1938.gada 27.septembrī, mirušas 2001.gada 15.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar ARVĪDA SILĀJA, dzim.1921.gada 3.martā, miruša 1996.gada 24.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar 2001.gada 24.aprīlī mirušās MONIKAS ANDŽĀNES, p.k.2806XX-XXXXX, atstāto mantojumu. Aicinām visus, kuriem kā mantiniekiem, kreditoriem vai kā citādi ir tiesības uz minēto mantojumu, pieteikt tās Rīgas Kurzemes rajona tiesā līdz 2002.gada 18.martam. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar IGORA IVANOVA, dzim.1971.gadā, dzīv. Rīgā, Andromedas gatvē 1-37, miruša 2001.gada 16.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VIJAS BLUŠAS, dzim.1934.gadā, dzīv. Rīgā, Elvīras ielā 4-7, mirušas 2001.gada 25.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Sludinājuma termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ZINAIDAS JURČENKO, dzim.1927.gadā, dzīv. Rīgā, Buļļu ielā 35a-4, mirušas 2001.gada 14.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2001.gada 25.oktobrī miris IMANTS LĪCĪTIS, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Raiņa ielā 23-43. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar MILDAS EKIMANES, dzim.1915.gadā, dzīv. Rīgā, Ģertrūdes ielā 100-25, mirušas 1997.gada 24.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2001.gada 14.martā mirusi MIRDZA INDRIKSONE, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Parka ielā 83. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Saldus rajona tiesā saņemts pieteikums 2001.gada 18.novembrī mirušās AGAFIJAS MAĻUHŅIKAS, p.k.0503XX-XXXXX, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Saldus rajona Novadnieku pagasta “Priežkalnos”, mantojuma lietā. Visus iespējamos mantiniekus un kreditorus lūdzam pieteikties Saldus rajona tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VLADIMIRA KALVAS, dzim.1939.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Babītes pagastā, Aveņu ielā 7, miruša 2000.gada 30.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 7.martam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VLADISLAVA ŠENDO, dzim.1952.gadā, dzīv. Rīgā, Dzirciema ielā 52/2-31, miruša 1999.gada 27.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā mēneša laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ANNAS REMŅOVAS, dzim.1929.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Olainē, Skolas ielā 2-40, mirušas 2001.gada 26.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 10.martam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VASILIJA PETSKOJA, dzim.1962.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Ādažu pagastā, Kadagā 10-75, miruša 2001.gada 3.februārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 4.maijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2001.gada 28.janvārī miris IGORS SIDEĻOVS, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Pērnavas ielā 17-46. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar DMITRIJA BURCEVA, dzim.1931.gada 15.maijā, miruša 2001.gada 10.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VALERIJAS MUIŽENIKAS, dzim.1920.gada 15.februārī, mirušas 2001.gada 16.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar DAIGAS GORMAŠAS, dzim.1962.gadā, dzīv. Rīgas rajonā, Ķekavas pagastā, Katlakalnā, “Gabros”, mirušas 2000.gada 22.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 2002.gada 10.maijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas mantojuma lieta sakarā ar GAĻINAS KOŠEĻEVAS, mirušas 2001.gada 14.novembrī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas mantojuma lieta sakarā ar ARMĪDA ANSONA, miruša 2001.gada 22.novembrī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas mantojuma lieta sakarā ar TATJANAS ČERTOGONOVAS, mirušas 2001.gada 6.jūnijā, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Liepājas tiesas lietvedībā atrodas mantojuma lieta sakarā ar VIĻŅA JĀŅA LAZDENIEKA, miruša 2001.gada 25.aprīlī, un AGRA LAGZDIŅA, miruša 2001.gada 8.septembrī, atstāto mantojumu. Tiesa uzaicina personas, kurām ir kādas tiesības vai pretenzijas pret atstāto mantojumu, pieteikties trīs mēnešu laikā kopš šī paziņojuma publicēšanas.

 

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar PĒTERA DAUKSTA, dzim.1918.gadā, dzīv. Ventspilī, Augusta ielā 25, miruša 2001.gada 24.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 24.jūnijam. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Daugavpils tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JEVGENIJAS SKRINDŽEVSKAS, dzim.1942.gada 12.maijā, dzīv. Daugavpilī, Rasas ielā 25-1, mirušas 1996.gada 19.janvārī, atstāto mantojumu. Personām, kam ir prasības vai iebildumi pret mantojumu, jāpiesakās tiesā mēneša laikā. Uzaicinājuma termiņā nepieteiktās tiesības un prasības tiks uzskatītas par dzēstām.

 

Preiļu rajona tiesā atrodas lieta sakarā ar BROŅISLAVA PONTAKA, dzim.1925.gada 20.maijā, miruša 2002.gada 2.janvārī, mantojuma lieta. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Gulbenes rajona tiesā atrodas lietas sakarā ar MIRDZAS LĪBIETES, dzim.1927.gadā, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Gulbenē, Skolas ielā 5/7-11, mirušas 2001.gada 27.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājumu publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar VACLAVAS VALIULIS, dzim.1920.gada 2.jūlijā, mirušas 1997.gada 9.maijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar ANATOLIJA KUZMINIHA, dzim.1926.gada 9.februārī, miruša 2001.gada oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Saldus rajona tiesā saņemts pieteikums 2001.gada 30.novembrī mirušā ROBERTA SUSEKĻA, personas kods 2006XX-XXXXX, kura pēdējā dzīvesvieta bija Saldū, Bērzu ielā 1, mantojuma lietā. Visus iespējamos mantiniekus un kreditorus lūdzam pieteikties Saldus rajona tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar SEMJONA VASIĻJEVA, dzim.1951.gadā, dzīv. Rīgā, J.Grestes ielā 12-99, miruša 2001.gada 13.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar BIRUTAS DREIMANES, dzim. 1929.gada 28.decembrī, mirušas 2001.gada 24.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2002.gada 5.janvārī mirusi ALEKSANDRA ŠAPKUS, kuras pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavas rajonā, Vilces pagastā, “Dambīšos”. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušās mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar INĀRAS BISENIECES, dzim.1948.gadā, dzīv. Rīgā, Dzirciema ielā 47-40, mirušas 2001.gada 1.oktobrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks šīs tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VASILIJA ZLOBINA, dzim.1938.gadā, dzīv. Rīgā, Festivāla ielā 1-114, miruša 2001.gada 25.jūnijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar JĀŅA HERBERGA, dzim.1927.gadā, dzīv. Rīgā, Druvienas ielā 36-37, miruša 2002.gada 16.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Aizkraukles rajona tiesā Aizkrauklē, Spīdolas ielā 4, atrodas lieta sakarā ar LAIMOŅA OZOLIŅA, dzim.1935.gada 8.decembrī, dzīv. Aizkraukles rajonā, Jaunjelgavā, “Ozoliņos”, miruša 2001.gada 23.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret to, jāpiesakās tiesā mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar GRIGORIJA BASEVIČA, dzim.1954.gada 27.februārī, miruša 2000.gada 9.aprīlī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Sakarā ar parādiem Grobiņas pilsētas domei un SIA “Liesma” lūdzam pieteikties mirušā ELMĀRA BALTĀ mantiniekus mēneša laikā no paziņojuma ievietošanas laikrakstā. Gadījumā, ja pretenzijas netiks saņemtas, tiks uzskatīts, ka iespējamie mantinieki ir atteikušies apstiprināties mantojuma tiesībās.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar ALFREDA PALABINSKA, dzim.1931.gada 27.novembrī, miruša 2001.gada 2.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesā atrodas lieta sakarā ar IVANA ŠAROVA, dzim.1920.gada 20.jūlijā, miruša 2001.gada 15.augustā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas. Personas, kuras uzaicinājuma laikā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas ir zaudējušas savas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VALIJAS ĀRIJAS KUŠĶES, dzim.1930.gadā, dzīv. Rīgā, Spilves ielā 11-1, mirušas 2001.gada 30.janvārī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publikācijas. Personas, kuras sludinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VIKTORA FOKINA, dzim.1946.gadā, dzīv. Rīgā, E.Smiļģa ielā 31-1, miruša 2001.gada 18.novembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 4.aprīlim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar KĀRĻA ARĀJA, dzim.1929.gada, dzīv. Rīgā, Lokomotīves ielā 90-52, miruša 2001.gada 25.martā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2001.gada 20.decembrī miris VLADIMIRS SOIKO, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Meiju ceļā 18-67. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VIESTURA STRAUTZEĻA, dzim.1936.gadā, dzīv. Rīgā, Brīvības gatvē 362-24, miruša 2001.gada 18.jūlijā, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

2001.gada 6.jūnijā miris JĀNIS LŪSĒNS, kura pēdējā dzīvesvieta bija Jelgavā, Smilšu ielā 24. Jelgavas tiesa uzaicina visas personas, kurām ir pretenzijas pret mirušā mantojumu, pieteikt tās Jelgavas tiesā trīs mēnešu laikā. Termiņā nepieteiktās tiesības, prasības tiks atzītas par dzēstām.

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar ALEKSANDRA ČUVIKINA, dzim.1957.gadā, dzīv. Rīgā, Ainavas ielā 2-13, miruša 2002.gada 2.janvārī, mantojuma pieņemšanu uz inventāra tiesību pamata. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā trīs mēnešu laikā no mantojuma inventāra sastādīšanas dienas. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Ziemeļu raj. tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar STAŅISLAVA TIMŠĀNA, dzim.1938.gadā, dzīv. Rīgā, Viestura prospektā 71-45, miruša 2001.gada 7.septembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā līdz 2002.gada 6.aprīlim. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas lieta sakarā ar VLADIMIRA ŪDRA, dzīv. Rīgā, Bruņinieku ielā 119-26, miruša 2000.gada 21.decembrī, mantojumu. Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības par mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, pieteikties tiesā trīs mēnešu laikā. Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.

 

Rīgas Centra rajona tiesa uzaicina BRUNO GAIĻA, dzim.1925.gada 2.decembrī, pēdējā dzīvesvieta: 16 Coast Street, Thirroul, Jaunās Dienvidvelsas štatā, Austrālijā, miruša 1997.gada 30.jūnijā, mantiniekus, kreditorus un personas, kurām kā citādi ir kādas tiesības uz mantojumu vai iebildumi pret testamentu, pieteikties Rīgas Centra rajona tiesā uz atklājušos mantojumu viena mēneša laikā no šī uzaicinājuma izsludināšanas. Termiņā nepieteiktās tiesības tiks dzēstas, bet personas tiks atzītas par tādām, kuras atteikušās no iebildumiem pret testamentu.

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!