• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par gatavošanos 2003. gada Dziesmu un deju svētkiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.02.2002., Nr. 22 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58649

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par latviskumu un okupācijas atzīšanu

Vēl šajā numurā

08.02.2002., Nr. 22

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par gatavošanos 2003. gada Dziesmu un deju svētkiem

Vakar, 7.februārī, Ministru prezidenta, Rīcības komitejas priekšsēdētāja Andra Bērziņa vadībā notika Vispārējo latviešu dziesmu un deju svētku rīcības komitejas sēde, kura apstiprināja, ka svētki notiks plānotajā laikā — no 2003.gada 1.jūlija līdz 6.jūlijam.

Kultūras ministrijai uzdots nedēļas laikā apstiprināt Dziesmu svētku pamatrepertuāru, lai kori, pūtēju orķestri un deju kolektīvi varētu sākt gatavošanos svētkiem.

Izvērtējot svētku sagatavošanas atbildīgās organizatoriskās struktūras — Valsts tautas mākslas centra — darbu, tas tika atzīts par nepilnīgu un nepietiekamu. Kultūras ministrijai uzdots nedēļas laikā izveidot svētku projekta vadības vienību, kurai mēneša laikā jāsagatavo un jāiesniedz apstiprināšanai Rīcības komitejā Dziesmu un deju svētku koncepcija un organizatoriskā struktūra.

Nākamajā Rīcības komitejas sēdē paredzēts apstiprināt svētku konceptuālo risinājumu un lemt par mākslinieciskās padomes sastāvu.

Kultūras ministrei un īpašu uzdevumu ministram valsts reformu lietās mēneša laikā jāsagatavo un jāiesniedz Ministru kabinetā priekšlikums par Valsts tautas mākslas centra reorganizāciju.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!