• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jauno koksnes pārstrādi Ventspilī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.02.2002., Nr. 26 https://www.vestnesis.lv/ta/id/58898

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Jelgavas jaunajiem zvaniem

Vēl šajā numurā

15.02.2002., Nr. 26

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jauno koksnes pārstrādi Ventspilī

Latvijā reģistrētās AS “Ventspils Lumber” (VL) koksnes pārstrādes kompleksa projektēšanu un būvniecību sāks šogad un pirmo kārtu pabeigs 2004. gada martā.

VL pirmās kārtas būvdarbiem Ventspils brīvosta iznomājusi 13 hektārus, bet kopējā uzņēmuma teritorija aizņems 30 hektārus. Šo uzņēmumu ir dibinājusi brokeru kompānija ar nevainojamu reputāciju un lielu pieredzi darbā mūsu valsts finansu tirgū AS “Fincross Securities” (Latvija), uzņēmums “Bayford Enterprises Ltd” (Lielbritānija) un bankas BaltUNEXIM (Krievija) prezidents Jurijs Ridņiks. Dibinātāji cer, ka uzņēmums kļūs par kokrūpniecības nozares līderi Latvijā, kas būs orientēts uz plaša sortimenta produkcijas ražošanu, Eiropas kvalitātes standartiem atbilstošas no Krievijas ziemeļu reģioniem ievestās skujkoku produkcijas izstrādi.

Uzņēmumu aprīkos ar modernākajām kokrūpniecības tehnoloģijām, to galvenais piegādātājs un uzstādītājs būs viena no pasaules līderkompānijām “Esterer WD Gmb H&Co”, kuras speciālisti veiks visu darbu kompleksu - tehniskā projekta īstenošanu, piegādātāju tehnoloģiju komplektāciju, personāla apmācību un procesa pārraudzību - līdz uzņēmuma plānotās jaudas sasniegšanas brīdim. Pirmās kārtas plānotā jauda būs aptuveni 180 000 kubikmetru apzāģēto dēļu un 110 000 kubikmetru tehnoloģiskās šķeldas celulozes rūpniecībai. Šajā posmā VL ražošanā nodarbinās 161 darbinieku, bet kopumā būs 190 jaunu darba vietu. Pirmās kārtas finansējums sasniegs 28,6 miljonus eiro (14,9 miljoni latu).

“NEATKARĪGĀ RĪTA AVĪZE”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!