• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas vēstnieku Igaunijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.02.2002., Nr. 28 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59060

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pārtikas un veterinārā dienesta rīkojums Nr.58

Par veterināro sertifikātu zirgu izvešanai uz Igaunijas Republiku

Vēl šajā numurā

20.02.2002., Nr. 28

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas vēstnieku Igaunijā

Aizvadītajā nedēļā Latvijas vēstnieks Igaunijā Edgars Skuja iesniedza akreditācijas rakstu Igaunijas prezidentam Arnoldam Rītelam.

Savā uzrunā vēstnieks E.Skuja nodeva Latvijas Valsts prezidentes Vairas Vīķes—Freibergas personiskos sveicienus Igaunijas prezidentam un apliecināja Latvijas un Igaunijas lieliskās attiecības un kopējos mērķus ceļā uz abu valstu drošību, stabilitāti un uzplaukumu. Runas noslēgumā E.Skuja citēja igauņu dzejnieka Juhana Līva vārdus: “Kas pagātni neatceras, dzīvo bez nākotnes.” “Esmu pārliecināts, ka tieši pagātnes pieredze palīdzēs mūsu valstīm sasniegt spožu un augsti attīstītu nākotni,” uzsvēra vēstnieks.

Sarunā pēc akreditācijas ceremonijas iztirzāti abu valstu divpusējo attiecību jautājumi, pārrunāts paveiktais ceļā uz iestāju Eiropas Savienībā un NATO, kā arī skartas attiecības ar Krieviju. Latvijas vēstnieks un Igaunijas prezidents bija vienisprātis, ka līdzšinējo abu valstu lielisko divpusējo sadarbību ir iespējams vēl vairāk padziļināt daudzās jomās — ekonomikā, kultūrā, izglītībā, pārrobežu sadarbībā u.c.

 

Latvijas vēstniecība Igaunijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!