• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ar savu pilnīgu piederību Latvijas valstij. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.02.2002., Nr. 29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59109

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lai Eiropas Savienības attieksme pret mūsu lauksaimniekiem būtu godīga

Vēl šajā numurā

21.02.2002., Nr. 29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ar savu pilnīgu piederību Latvijas valstij

N3.JPG (20370 bytes)
Foto: Arnis Blumbergs, “LV”
Vakar, 20.februārī, Naturalizācijas pārvaldē: tieslietu ministre Ingrīda Labucka, Naturalizācijas pārvaldes priekšniece Eiženija Aldermane un 50 000. naturalizējusies Latvijas pilsone Jeļena Kurenkova

Vakar, 20.februārī, sveica 50 000. naturalizējušos Latvijas pilsoni

“Neviena māte tā neilgojas redzēt savu bērnu, kā ilgojas pēc katra no mums mūsu visu māte Latvija.” Ar šiem J. Jaunsudrabiņa vārdiem Naturalizācijas pārvaldes priekšniece Eiženija Aldermane sveica jaunos Latvijas Republikas pilsoņus, kas pilsonību ieguvuši naturalizējoties.

E. Aldermane ar prieku atzīmēja, ka kopš naturalizācijas procesa sākuma ir pagājuši septiņi gadi un viens mēnesis un mēs jau varam sveikt piecdesmittūkstošo naturalizācijas kārtībā pilsonību ieguvušo Latvijas iedzīvotāju. E. Aldermane uzsvēra: “Jūs naturalizācijas kārtībā esat teikuši jāvārdu Latvijai. Katras mūsu tiesības un pienākums palielina mūsu vērtību. Man no visas sirds gribētos novēlēt - jūtieties piederīgi šai zemei, piederīgi šai valstij!” Jaunos pilsoņus sveica arī tieslietu ministre Ingrīda Labucka, vēlot visiem laimi un veiksmi. Ministre uzsvēra: izvēloties kļūt par pilsoņiem, cilvēki ir pauduši, ka Latvija ir viņu mājvieta, vieta, kurā mēs visi dzīvojam, priecājamies un strādājam. Īpaši tika sveikta piecdesmittūkstošā naturalizācijas kārtībā pilsonību ieguvusī Latvijas iedzīvotāja Jeļena Kurenkova, kas kopā ar vecākiem ieradusies Latvijā, kad viņai bijis nepilns gads. Pavisam tika izsniegti 24 izraksti par Latvijas pilsonības piešķiršanu, tai skaitā arī četriem bērniem.

 

Rūta Kesnere, “LV” informācijas redaktore

N4.JPG (21356 bytes)
Vakar Naturalizācijas pārvalde sveica 50 000. pilsoni Jeļenu Kurenkovu, kura ieguvusi pilsonību naturalizācijas kārtībā

N1.JPG (23144 bytes) N2.JPG (22121 bytes)
Vakar, 20.februārī, Naturalizācijas pārvaldē pilsonību ieguva arī mazais Vladislavs Šimkovičs, viņa māsa Jūlija, tēvs Jāzeps un māte Viktorija (attēlā pa kreisi), kā arī dvīnes Inga un Ina Jajus un viņu māte Tatjana (attēlā pa labi) Foto: Arnis Blumbergs, “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!