• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par papildinājumiem Nolikumā par privatizācijas projektu apstiprināšanas, grozīšanas un papildināšanas kārtību un Privatizējamā īpašuma objekta (uzņēmuma) informācijas lapas parauga grozīšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.07.1993., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59355

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Ministru Padomes lēmums Nr.345

Par akciju sabiedrību "Latvijas investīciju banka"

Vēl šajā numurā

06.07.1993., Nr. 45

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru Padome

Veids: lēmums

Numurs: 344

Pieņemts: 01.07.1993.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 LATVIJAS REPUBLIKAS MINISTRU PADOMES LĒMUMS Nr. 344

Par papildinājumiem Nolikumā par privatizācijas projektu apstiprināšanas, grozīšanas un papildināšanas kārtību un Privatizējamā īpašuma objekta (uzņēmuma) informācijas lapas parauga grozīšanu

Latvijas Republikas Ministru Padome nolemj:

1. Papildināt Nolikuma par privatizācijas projektu apstiprināšanas, grozīšanas un papildināšanas kārtību (apstiprināts ar Latvijas Republikas Ministru Padomes 1992. gada 30. decembra lēmumu Nr. 562 «Par privatizācijas projektiem, to apstiprināšanas, grozīšanas un papildināšanas kārtību»):

1.1. 2.1. punktu ar šāda satura tekstu:

«Ja šim objektam (uzņēmumam) noteikti mobilizācijas uzdevumi, ministrijas (komitejas) un pašvaldības, kuru pārziņā atrodas privatizējamais objekts (uzņēmums), izvērtē uzņēmumam noteiktos mobilizācijas uzdevumus un to izpildei nepieciešamās mobilizācijas jaudas un izstrādā noteikumus par šo uzdevumu un jaudu saglabāšanu privatizējamā uzņēmumā vai priekšlikumus par šo uzdevumu izvietošanu citos radniecīga profila neprivatizējamos objektos (uzņēmumos).

Ja privatizējama valsts vai pašvaldību īpašuma objektā (uzņēmumā) tiek uzglabātas valsts rezerves vai mobilizācijas rezerves, šī objekta vadība iesniedz Ārējās tirdzniecības ministrijas valsts uzņēmumam «Materiālas rezerves» pārskatu par šo rezervju materiālo resursu stāvokli un darbu ar tām, bet ziņas par objektam (uzņēmumam) noteiktajiem mobilizācijas uzdevumiem un to izpildei nepieciešamajam mobilizācijas jaudām un to stāvoklī — Latvijas Republikas tautsaimniecības mobilizācijas gatavības nodrošināšanas darba grupai (izveidota ar Latvijas Republikas Ministru Padomes 1992. gada 2. novembra lēmumu Nr. 453 «Par Latvijas Republikas tautsaimniecības mobilizācijas gatavības (darbības ārkārtējos apstākļos) nodrošināšanas darba programmu»).»:

1.2. 3.1. punktu ar šāda satura tekstu:

«Ministrija (komiteja) vai pašvaldība neizskata privatizācijas projektu, ja:

— nav atrisināti mobilizācijas uzdevumu un mobilizācijas jaudu, kā arī valsts rezervju un mobilizācijas rezervju materiālo resursu saglabāšanas jautājumi;

— privatizējamais uzņēmums nav iesniedzis Ārējās tirdzniecības ministrijas valsts uzņēmumam «Materiālās rezerves» pārskatu par valsts rezervju un mobilizācijas rezervju materiālajiem resursiem un to inventarizācijas aktu;

— nav izdarīti visi norēķini ar Ārējās tirdzniecības ministrijas valsts uzņēmumu «Materiālās rezerves» par valsts rezervēm un mobilizācijas rezervēm.»

2. Izteikt Privatizējamā īpašuma objekta (uzņēmuma) informācijas lapas parauga (apstiprināts ar Latvijas Republikas Ministru Padomes 1992. gada 30. decembra lēmumu Nr. 562 «Par privatizācijas projektiem, to apstiprināšanas, grozīšanas un papildināšanas kartību») 2.9. punktu šādā redakcijā:

«2.9. Valsts rezerves un mobilizācijas rezerves uzņēmumā*:

2.9.1. Valsts rezerves uzņēmumā — ir, nav;

2.9.2. Vai uzņēmumam ir mobilizācijas uzdevumi — jā, nē;

2.9.3. Mobilizācijas rezerves uzņēmumā — ir, nav.

_________________
*
Konkrētu informāciju par valsts rezervju un mobilizācijas rezervju daudzumu naturālajā izteiksmē un šo rezervju vērtību, kā arī informāciju par mobilizācijas uzdevumiem un to izpildei nepieciešamo iekārtu privatizējamā objekta (uzņēmuma) vadība iesniedz tikai savai ministrijai (komitejai) un pašvaldībai.»

Latvijas Republikas Ministru Padomes priekšsēdētājs I. GODMANIS

Latvijas Republikas valsts ministrs J. DINEVIČS

Rīgā 1993. gada 1. jūlijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!