• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizvakar, 26.februārī, Ministru kabineta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.2002., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59447

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Ja domājam par Latvijas valodas nākotni"

Vēl šajā numurā

28.02.2002., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizvakar, 26.februārī, Ministru kabineta sēdē

Turpinājums. Informācijas sākums — “LV” Nr.32, 27.02.2002.

Izskatīts jautājums par Latvijas–Krievijas savstarpējās sadarbības līguma projektu paketes izvērtējumu.

Ministru kabinets pieņēma zināšanai iesniegto informāciju par Latvijas–Krievijas savstarpējās sadarbības līgumu projektu paketes izvērtējumu.

Pieņemts zināšanai, ka Ministru kabinets ir pilnvarojis finansu ministru Gundaru Bērziņu parakstīt Latvijas Republikas valdības un Krievijas Federācijas valdības parafēto līgumu par sadarbību un savstarpējo palīdzību muitas lietās (Ministru kabineta 2002.gada 5.februāra rīkojums Nr.68).

Pamatojoties uz Labklājības ministrijas un Ekonomikas ministrijas iesniegtajiem aprēķiniem par līguma projektu par sadarbību sociālās drošības jomā un līguma projektu par sadarbību un savstarpējo palīdzību muitas lietās ekonomisko korelāciju (ekonomisko ietekmi un rezultātiem), atzīts, ka jāturpina darbs Latvijas–Krievijas sociālās drošības līguma projekta sagatavošanai.

Labklājības ministrijai uzdots sagatavot un iesniegt izskatīšanai Ministru kabineta 5.marta sēdē kā Ministru kabineta lietu ar Latvijas–Krievijas sociālās drošības līguma projektu saistītos diskutablos jautājumus mandāta saņemšanai turpmākajam darbam projekta saskaņošanā.

Izskatīts jautājums par noziedzīgu nodarījumu un nederīgo personas dokumentu reģistrāciju un uzskaiti.

Ministru kabinets pieņēma zināšanai sniegto informāciju par noziedzīgu nodarījumu un nederīgo personas dokumentu reģistrāciju un uzskaiti.

Iekšlietu ministrijai uzdots jautājumu par nederīgo personas dokumentu reģistra uzturēšanu, aktualizāciju un izmantošanu regulēt atbilstoši likumam “Par identifikācijas kartēm un pasēm” un pēc šī likuma spēkā stāšanās sagatavot un noteiktā kārtībā iesniegt Ministru kabinetā attiecīgu noteikumu projektu.

Iekšlietu ministrijai uzdots izvērtēt iespēju iekļaut Sodu izpildes reģistrā informāciju par noziedzīgu nodarījumu reģistrāciju un uzskaiti un divu nedēļu laikā iesniegt attiecīgus priekšlikumus izskatīšanai Ministru kabineta sēdē.

Izskatīts jautājums par Latvijas nostāju sarunās ar valstīm, kuras uzsākušas ar iestāšanos Pasaules tirdzniecības organizācijā (PTO) saistīto procesu.

Ministru kabinets akceptēja iesniegtos grozījumus Latvijas dalības PTO Konsultatīvās padomes izstrādātajā Latvijas nostājā sarunās ar valstīm, kuras sākušas ar iestāšanos PTO saistīto procesu.

Noteikts, ka grozījumi Latvijas nostājā sarunās ar valstīm, kuras uzsākušas ar iestāšanos PTO saistīto procesu, attiecas uz valstīm, ar kurām divpusējās sarunas vēl nav uzsāktas vai atrodas sākuma stadijā.

Ārlietu ministrijai uzdots iesniegt Valsts kancelejā saskaņā ar šo protokollēmumu precizēto Latvijas dalības PTO Konsultatīvās padomes izstrādāto Latvijas nostāju sarunās ar valstīm, kuras uzsākušas ar iestāšanos PTO saistīto procesu.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!