• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien Baltijas Ministru padomes sanāksmē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.2002., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59448

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dānijas un Latvijas attiecības ir vērtība pati par sevi

Vēl šajā numurā

28.02.2002., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien Baltijas Ministru padomes sanāksmē

Šodien, 28.februārī, Ministru prezidents Andris Bērziņš dodas uz Lietuvu, lai piedalītos Baltijas Ministru padomes sanāksmē, kas notiks no 28.februāra līdz 1.martam Palangā un Nidā.

28.februāra pēcpusdienā Ministru prezidentam Andrim Bērziņam plānota tikšanās ar Lietuvas Republikas Ministru prezidentu Aļģirdu Brazausku, kurā tiks pārrunāti divpusējie jautājumi un jautājumi par Latvijas un Lietuvas līgumtiesiskās bāzes nostiprināšanu vides aizsardzībā, īpaši akcentējot jautājumu par Būtiņģes naftas terminālu. Sarunā tiks izvērtētas valstu divpusējās attiecības, pārrunājot iespēju atvieglot Latvijas un Lietuvas robežšķērsošanas procedūru. Saistībā ar maģistrāli «Via Baltica» tiks diskutēts arī par mūsu autopārvadātāju drošību uz Lietuvas ceļiem.

Pēc tam paredzētas kopīgas vakariņas, kurās piedalīsies visu triju Baltijas valstu premjerministri.

Savukārt piektdien, 1.martā, Ministru prezidents Andris Bērziņš apmeklēs Nidu un piedalīsies Baltijas Ministru padomes sanāksmē. Tās darba kārtībā iekļauti jautājumi par Baltijas valstu sadarbību, integrējoties Eiropas Savienībā un NATO. Tiks apspriesti reģionālās sadarbības un Baltijas valstu kopīgie infrastruktūras projekti, tai skaitā arī vienotā Baltijas elektroenerģijas tirgus izveide un «Rail Baltica» projekta izstrāde.

 

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!