• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: Apsveicot Eiropas čempionāta uzvarētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.03.2002., Nr. 38 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59700

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lai valsts valoda kalpotu sabiedrības vienotībai

Vēl šajā numurā

08.03.2002., Nr. 38

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

Apsveicot Eiropas čempionāta uzvarētāju

Ministru prezidents Andris Bērziņš nosūtījis apsveikumu biatlonistam Oļegam Maļuhinam sakarā ar Eiropas čempionātā 10 km sprintā izcīnīto čempiona titulu.

Apsveikumā Ministru prezidents uzsver, ka dažus mēnešus katru gadu visa Latvija aiztur elpu un pulsē vienā ritmā – mēs dzīvojam kopā ar hokejistiem, biatlonistiem un bobslejistiem. Katra sportistu uzvara un sasniegtie rezultāti, katrs kritiens un sāpes ir mūsu visu kopīgie pārdzīvojumi.

“Nekļūdīšos, ja teikšu, ka šobrīd es neesmu vienīgais, kas ir lepns par Jums. Mazā Latvija kārtējo reizi ir pierādījusi plašajai pasaulei, ka mēs esam un varam! Zinu, ka neviena uzvara nenāk viegli un ir grūti nest visas valsts vārdu pasaulē, bet zinu arī to, ka ir cilvēki, kas šo darbu novērtē. Vislepnākie šobrīd var būt daugavpilieši un jaunie biatlonisti — Jūsu skolnieki “Čempionā”.

Gribētos, lai šai uzvarai sekotu vēl daudzas citas — ja ne trasē, tad dzīvē un darbā gan! Novēlu izturību un spēku, lai neviena trase neliktos par grūtu un neviens mērķis — par tālu un nesasniedzamu!”

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!