• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Lai saglabātu un izkoptu Rīgas vēsturi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.03.2002., Nr. 38 https://www.vestnesis.lv/ta/id/59721

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mīlestībā pret poļu valodu un kultūru

Vēl šajā numurā

08.03.2002., Nr. 38

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Lai saglabātu un izkoptu Rīgas vēsturi

Ar Rīgas domes priekšsēdētāja Gundara Bojāra rīkojumu Rīgas domes Attīstības departamentam uzdots rīkot atklātu konkursu “Par Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāna projekta izstrādes koordinatora izvēli”.

Konkurss tiek rīkots, lai nodrošinātu Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanu un attīstību, ņemot vērā to, ka Rīgas vēsturiskais centrs ir iekļauts UNESCO Pasaules kultūras un dabas mantojuma pieminekļu sarakstā, kā arī pamatojoties uz Rīgas domes 2000. gada 26. septembra lēmumu Nr.8883 “Par Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāna izstrādes uzsākšanu”, Latvijas Republikas Ministru kabineta 2000. gada 5. decembra noteikumiem Nr.423 “Noteikumi par teritorijas plānojumiem” un saskaņā ar Rīgas domes 2000. gada 28. decembra noteikumiem Nr.55 “Par Rīgas pilsētas 2001. gada budžetu” un Latvijas Republikas likumu “Par iepirkumu valsts vai pašvaldību vajadzībām”.

Rīgas domes priekšsēdētāja izdotais rīkojums paredz, ka konkursa “Par Rīgas vēsturiskā centra saglabāšanas un attīstības plāna projekta izstrādes koordinatora izvēli” komisiju vadīs Gundars Bojārs, viņa vietnieks būs domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Kreituss, komisijā strādās Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks, domes deputāts Jānis Freimanis, Pilsētas attīstības departamenta direktora pienākumu izpildītājs Vilnis Štrams, Rīgas kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas priekšnieks Viesturs Brūzis, kā arī citi atbildīgi Rīgas domes darbinieki.

Šā rīkojuma izpildi uzdots kontrolēt Rīgas domes priekšsēdētāja vietniekam Aivaram Kreitusam.

Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!